Msü İçin Tuşlu Telefon Önerisi

Akif Erdem

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
355
Arkadaşlar merhaba, yüksek ihtimalle 17 Eylül'den sonra MSÜ'de sahil güvenlik astsubaylık için intibak eğitimine gideceğim. Bana güzel özellikleri olan bir telefon lazım fiyat fark etmeksizin özellikleri iyi olsun yeter ki oyun radyo vs. hatta akıllı tuşlu telefonlar var ama okulda serbest mi emin değilim. Yani 2 sene boyunca okulda kullanacağım bir telefon lazım bana, içine kendi SIM kartımı takacağım askercelle gerek yokmuş orada.

Arkadaşlar merhaba, yüksek ihtimalle 17 Eylül'den sonra MSÜ'de sahil güvenlik astsubaylık için intibak eğitimine gideceğim. Bana güzel özellikleri olan bir telefon lazım fiyat fark etmeksizin özellikleri iyi olsun yeter ki oyun radyo vs. hatta akıllı tuşlu telefonlar var ama okulda serbest mi emin değilim. Yani 2 sene boyunca okulda kullanacağım bir telefon lazım bana, içine kendi SIM kartımı takacağım askercelle gerek yokmuş orada.
Hocam bütçe sorunu yoksa f22 pro kullanabiliyorsanız f22 pro alın , insta wp falan her şey var ve yasak değildir bence. Eğer yasaksa nokia tarafına bakmanızı kesinlikle tavsiye ediyorum ben askerdeyken devrelerim nokia kullanıyordu ve sesi çekim kalitesi falan cok iyiydi.

Hocam bütçe sorunu yoksa f22 pro kullanabiliyorsanız f22 pro alın , insta wp falan her şey var ve yasak değildir bence. Eğer yasaksa nokia tarafına bakmanızı kesinlikle tavsiye ediyorum ben askerdeyken devrelerim nokia kullanıyordu ve sesi çekim kalitesi falan cok iyiydi.
Hocam düşündüm ama emin değilim alırlar mı. Alacaklarını bilsem hemen alırım ama almazlarsa boşa 9k param gidecek

Hocam düşündüm ama emin değilim alırlar mı. Alacaklarını bilsem hemen alırım ama almazlarsa boşa 9k param gidecek
Hocam normal askeriyede yasak değildi fakat intibakta yasak olabilir belki bilmiyorum , gemini ai yasak olduğunu söylüyor şimdi sordum , yasaksa bence nokianin tuslu telefonlarına bakın yeni olanlara.
1788562948189.webp

Güncel Nokia 3210 kullanıyorum Türkiye cihazı.Bataryası ve radyosundan çok memnunum.Öneririm. 6-7 bin bandında resmi yerlerden alırsanız.Çakma 2000 TL olanları var inkar etselerde toplama cihaz bilginiz olsun.

bu telefon hoşuma gitti hocam. bunun hafıza kartına bir şekilde müzik falan filan yüklenebiliyor mu acaba
evet hafıza kartını başka telefona takıp müzikleri indirip hafıza kartına aktarabilirsin veya bluetoothla başka telefondan aktarabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,764
Üyeler
202,713
Son üye
wrma
Geri