Ddr5 İslemci Anakart Ram

Bence onlaırda 2. El al anakart dışında daga iyi olur r5 9600x al 2. El 6k 7k arası ram max 16 17k ver 2. Elde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

32gb halinr max 16 17k drdim
sıfır ilk tercihim

sıfır ilk tercihim
Sana kalmış 30kyla 32 ram de alabilirdin sana kalmış knk şeyde yapabilirsin ddr5 bundel satanlar var 25k 20k ya ramleri gennlik kötü oluyo çıkartır alırsjn ram alırsın patirot ona sonra ekran kartını takarsın üstüne bide kendi ssd nide takarsın ama sıfır istiosan senin tercih

Sana kalmış 30kyla 32 ram de alabilirdin sana kalmış knk şeyde yapabilirsin ddr5 bundel satanlar var 25k 20k ya ramleri gennlik kötü oluyo çıkartır alırsjn ram alırsın patirot ona sonra ekran kartını takarsın üstüne bide kendi ssd nide takarsın ama sıfır istiosan senin tercih
ya da bu kadar ise girmeyip cepten 2-3 ekleyip r5 5600 u sattım cünkü sıfır 5600x e gecmek ??

ya da bu kadar ise girmeyip cepten 2-3 ekleyip r5 5600 u sattım cünkü sıfır 5600x e gecmek ??
İşte hiç uğraşmıcan knk kablolama fln dediğim bunfrllı aldındığında sadece ekrna ksrtını taj çalıltır ssdini bile gerej yok yani çünkü onlarfa 1tb ssd var ama sana kalmış

İşte hiç uğraşmıcan knk kablolama fln dediğim bunfrllı aldındığında sadece ekrna ksrtını taj çalıltır ssdini bile gerej yok yani çünkü onlarfa 1tb ssd var ama sana kalmış
bundle lar nerde link var mı ?

Yani daha çok biriktirir 5070ti 9070 xt alırım diyorsan tamam. Ama fiyatlar malum. Özellikle 5060 5070 2k ve 4kda dlss ile güzel işler yapıyor ve dlss 5 çıkacak.
7500f 5060ti 16gb nasıl olur hocam ????

5070 bunu dövüyor aynı fiyat. 7500f joker kart her ekran kartı ile olur.
kart suanlık ikinci aşamada işlemci önemli hocam atıyorum para oldugu zaman 5070 le gectigimiz zaman mesela 7500f yeticek mi orta seviye de hava soğutucu var

kart suanlık ikinci aşamada işlemci önemli hocam atıyorum para oldugu zaman 5070 le gectigimiz zaman mesela 7500f yeticek mi orta seviye de hava soğutucu var
Hocam 5070e geçince 7500f'e daha çok yük düşmeyecek şu anda yeterliyse o zamanda yeterli olur. Çözünürlüğünüzü söylerseniz yorum yapabilirim.

Geri