İtopya Windows deneme sürümü

Reaksiyon skoru
14
Arkadaslar itopyadan hazır sistem aldım. Windows deneme sürümü kurdukları hakkında bir bilginiz varmı

usb den format için ayarla kardesim windowsun sitesinden orjinali indir direk bende öyle yaptım sonra internetten lisans key satın aldım 4.5 tl den başlıyor fiyatları bu şekilde kullanıyorum ben bende yeni aldım cihazı

usb den format için ayarla kardesim windowsun sitesinden orjinali indir direk bende öyle yaptım sonra internetten lisans key satın aldım 4.5 TL den başlıyor fiyatları bu şekilde kullanıyorum ben bende yeni aldım cihazı
Knk bios felan da yuklsedinmi

ANLAMADIM

Pandemi sürecinde daha az zaman harcamak ve siparişlere yetişmek için kurmuyorlar şuan, kurmak basit ama.

Hocam bana windows kurulu olarak gönderildi büyük ihtimal sanada öyle göndereceklerdir. (1 ay oldu alalı pc)

Hocam bana windows kurulu olarak gönderildi büyük ihtimal sanada öyle göndereceklerdir. (1 ay oldu alalı PC)
Knk girdimde Windows yoktu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bana windows kurulu olarak gönderildi büyük ihtimal sanada öyle göndereceklerdir. (1 ay oldu alalı PC)
Knk bide bişey sorcam ben pek anlamıyorum da Windows USB ye aktarirken 32bit mi 64 bitmi diye sordu hangisini secicem

Geri