Bilgisayarda Kullanmak İçin Hoparlöre Ne Kadar Bütçe Ayrılmalı?

Hocam tam kendimi ikna etmiştim ucuz biçi alıp geçeyim diye, arada bıraktınız beni :D
Sana önerim bütçen şu an yoksa bile bir süre kulaklıkla idare et, paranı biriktir, iyi bir model al. Yoksa şimdi idare eder bir model alacaksın, daha sonra paran olsa bile zaten hoparlörün var diye yenisini almayacaksın, hoparlör zaten bir kere alınır, bozulana kadar devam. Subwoofer deneyimini tatmanı isterim yani.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
5 Liraya yakın bi soundbar wooferlı olanlardan güzel oluyor bende öyle kulanıyorum ve subwoofer farkediyor evet. Bende 300w varda apartman ortamında %15 sesi geçemiyorum zaten 5 liraya yakın her hoparlör zevk verir bence ama biraz kulak zevki diyosan bi tık üste edifier gibi 2 li setleri alabilirsin

Sana önerim bütçen şu an yoksa bile bir süre kulaklıkla idare et, paranı biriktir, iyi bir model al. Yoksa şimdi idare eder bir model alacaksın, daha sonra paran olsa bile zaten hoparlörün var diye yenisini almayacaksın, hoparlör zaten bir kere alınır, bozulana kadar devam. Subwoofer deneyimini tatmanı isterim yani.
Hocam almasına alırım para mühim değil de gerçekten fark eder mi onu bilemedim sadece. Max 3 4k verilir gibi geliyor bana, kalanı günlük kullanıcıyı aşan bir bütçe olur diye düşünüyorum. Varsa model tavsiyeniz bakabilirim, yoksa dediğim gibi ya benim işimi hepsi görür mantığıyla 1klık bişi almayı düşünmüştüm en son
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Forumda bu işin piri kim onu bulsam da birkaç model tavsiyesi alsam harika olacak da :d

Dostlar selam,

Bilgisayar toplarken aklıma takılan bir soruyu sormak istiyorum. Sizce bilgisayarda günlük şeylerde, film ve dizide falan kullanmak için bir hoparlöre ne kadar bütçe ayrılmalı. Profesyonel bir beklentisi olmayana nereye kadar ödese kafi sizce?
Bemce 1.5k yeterli olur ben 500tlye aldım hiç kötüde değil rgb li bide

kalite anlamında minimum 7.5k. Subwoofer istiyorsan 10k daha ekle. Bütçe yoksa subsız alırsın sonra sub eklersin ama asla 3-5K'ya saçma sapan şeyler alma.

Kral benim ses sistemi bozulduğu için soundbar alayım diyorum. Bu modelin ses gecikmesi nasıl? Kablolu gecikmesiz ses desteği var mı?

Nasıl bir ses kalitesi arıyorsunuz bilmiyorum ama apartman dairesi için fazlası ile yeterli ses yüksekliği olup Hi-Fi kalitesine yakın diyebileceğim ses çıkışı olan bir ürün önerebilirim kendim de yaklaşık 9 aydır kullanıyorum alırken oldukça araştırdığım bir ürün.

Ben Logitech X530 kullanıyorum 3 bine aldım gayet iyi iş görüyor o tarz sağlam ikinci el alabilirsin bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,939
Üyeler
202,740
Son üye
pideseverim55
Geri