🔥İndirim Acer Predator 14.5" Core Ultra 7 255h/Rtx5060/16gb/1tb SSD 76.499tl

Hem küçük hem hafif (1.9kg). Oyun da oynatıyor. Ekranı da qhd ve muhtemelen srgb %100.
İşlemci verimli olduğu için pili de uzun gidiyor. Akakçeden 5060lı en ucuz laptopa bakıp buraya damlayan güruha anlatamazsın. Helios serisini Asus ROG , lenovo legion , hp omen max serisiyle karşılaştırırsan o zaman mantıklı olur. Bu paraya saydığım modellerin hiçbiri yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yoğ knm masaüstü slırım napim diz üstü
Al knkm sen sırtında taşırsın. üniversiteye de götürürsün.

Kucuk ve hafif laptop kullanmayanlar nasip bir nimet oldugunu bilmiyorlar. Her sey performans degil dostlar.

İkinci elde baya uyguna satıyolar 14 inçleri. Alacaklar bide ikinci ele baksın derim.

Kucuk ve hafif laptop kullanmayanlar nasip bir nimet oldugunu bilmiyorlar. Her sey performans degil dostlar.
Kesinlikle doğru yani laptobun amacı bence küçük ve taşınabilir olması aynı şekilde masayı kaplamayacak şekilde olmasıdır

Sonuç olarak oyuncu laptopu değil mi hocam? 16-17 inç altına oyuncu laptopu demem o ne öyle önümü bile göremem. En azından bu fiyata OLED ekran olmasını beklerdim.

Yoga tabda pc oyunlarını da oynarsın. word excel işlerini de halledersin emin ol.
WPS Office/Microsoft 365 ve Gamenative/Gamehub indirmek bedava.

Hepsini yapar 😂 Bataryası da 7-8 saat gider. Şarjdan çıkarınca 50 dakika içinde sıfırlanmaz.

Boyut küçük tamam ama incelik bana fazla kalın grldi razer blade 15 2080 den yükseltilirmiş yoksa

evet dostum bu ekran boyutunda bir tane daha 5060lı laptop var mı bu paraya
bu ekran boyutunda uzun saatler oynarsan sadece gözlerinden olursun yazılımcısın diyelim yazıyı daha net görmek için kafanı ekrana sokman gerekir ve daha küçük kasa daha küçük soğutma bloğu demek tam olarak bunun neresi ile övündün onu söyler misin

WPS Office/Microsoft 365 ve Gamenative/Gamehub indirmek bedava.

Hepsini yapar 😂 Bataryası da 7-8 saat gider. Şarjdan çıkarınca 50 dakika içinde sıfırlanmaz.
Tablet kullanıyorum. Tabletteki office ile pc deki arasında dağlar kadar fark var. Olay sadece o da değil SolidWorks, AutoCAD, MATLAB, LtSpice, Proteus vb mühendislik programlarının neredeyse hiçbirini tablette açamazsınız. İlla detaylı mı yazalım yani komik olmayın. Dünyanın en saçma karşılaştırması. Şu yorumu yaparken aklınızdan ne geçiyor anlamıyorum.

Oyun oynamazsan bu laptopun şarjı 6 saatten daha fazla gider. Güncel core ultralar bataryada iyi dayanıyor.

Son düzenleme:
Güzel ve kaliteli bi seri ama pahalı :(

bu ekran boyutunda uzun saatler oynarsan sadece gözlerinden olursun yazılımcısın diyelim yazıyı daha net görmek için kafanı ekrana sokman gerekir ve daha küçük kasa daha küçük soğutma bloğu demek tam olarak bunun neresi ile övündün onu söyler misin
Küçük ve taşınabilir laptop arayan bir kitle var onlara hitap ediyor. Sizin ilginizi çekmediyse size göre değildir boş muhabbete gerek yok.

Tablet kullanıyorum. Tabletteki office ile pc deki arasında dağlar kadar fark var. Komik olmayın. Dünyanın en saçma karşılaştırması.

Oyun oynamazsan bu laptopun şarjı 6 saatten daha fazla gider. Güncel core ultralar bataryada iyi dayanıyor.
Bu tabletle kıyaslamayacaksın. 20k'lık laptop ile kıyaslayacaksın diyecektim de öyle bir şey yok diyebiliriz. Oled ekranı olmadığı sürece 6 saat falan dayanamaz, 3-4 saatten fazla sürmesi için 5060'ı devre dışı bırakıp dahili gpu'ya geçmen lazım o zaman belki biraz daha gider.

Tablet ve laptop karşılaştırması saçma bir karşılaştırma falan değildir. İkisi de özünde aynı kitleye hitap ediyor. İnsanların hangisinin kendisi için vazgeçilmez özelliklere sahip olduğuna karar vermesi gerek sadece. Bir yandan da tablet daha ekonomik. Hatta belirli bir seviyeden sonra tabletler fazla ödediğin fiyat farkına yeterince yükseltme sunmuyor.

Küçük ve taşınabilir laptop arayan bir kitle var onlara hitap ediyor. Sizin ilginizi çekmediyse size göre değildir boş muhabbete gerek yok.
Asus Rog Flow Z13 gibi tabletler de var. İçindeki AI Max+ 395 işlemcinin performansı muzzam bir şey

Geri