🔥İndirim LG 32gx870b-B 4th Gen Tandem OLED 32' 4k 240 Hz 42,499.15 TL

diğer monitolerde indirimde oluyor burda maks 40bine kadar hangi oled alınır tayfunun önerdiği 32gx850a-b var yine ama başka alınabilir var mı 32 inc 4k veya 2k 27 inc

diğer monitolerde indirimde oluyor burda maks 40bine kadar hangi oled alınır tayfunun önerdiği 32gx850a-b var yine ama başka alınabilir var mı 32 inc 4k veya 2k 27 inc
fp olarak 40 civarında bence en iyisi. eksileri tabii ki var bi 41.5a satılan penta tandem msi 322urr değil ama şu anda bu fiyata bence en iyisi bu. 40 civarındaki diğer 32 240hz 4k oledler tandem değil trueblack500 değil yani yeni nesil değil. yurtdışı amerika fiyatı 1300 dolar türkiye’de şu an 867 dolara denk geliyor. asusta qd oled glossy 4. nesil penta tandem 73 bine indirimli(!) amazon’da

Şunların 27 jenerasyonu gelse de güzelinden alsak bir tane.

fp olarak 40 civarında bence en iyisi. eksileri tabii ki var bi 41.5a satılan penta tandem msi 322urr değil ama şu anda bu fiyata bence en iyisi bu. 40 civarındaki diğer 32 240hz 4k oledler tandem değil trueblack500 değil yani yeni nesil değil. yurtdışı amerika fiyatı 1300 dolar türkiye’de şu an 867 dolara denk geliyor
olabilir indirimle 40a düşen bir modelde olur odanın ışığını falan yönetebilirim ayrıca %60 normal takılım %40 oyun diye düşünebiliriz benim için.

27GX700A-B bu model uyguna geldiği için not aldım daha detaylı bakamadım bir sorunu var mı vs bir de 27GX790B-B bu var

olabilir indirimle 40a düşen bir modelde olur odanın ışığını falan yönetebilirim ayrıca %60 normal takılım %40 oyun diye düşünebiliriz benim için.

27GX700A-B bu model uyguna geldiği için not aldım daha detaylı bakamadım bir sorunu var mı vs bir de 27GX790B-B bu var
redditten genelde okuyorum youtube’da yabancı videolarına bakıyorum monitörlerin ancak çok bi bilgim yok eksileri hakkında, bu aldığım monitörün eksik olarak görülen mat kaplama, aktif fan var, ve yazı netliği konusunda pg32ucdm3’ün gerisinde olduğunu okudum. ancak zaten fiyatları arasında uçurum var benim için sorun değil

Bu kadar üst düzey premium ürünler üreten marka bir adam gibi site yapamadı arkadaş kaç yıldır ağır yavaş bir site inanılır gibi değil ya anlam veremiyorum.

tayfun niye ceza aldı acaba,mükemmel indirim var malesef öneri alamadık

Öneriri misiniz arkadaşlar parlak ekran mı mat mı bu samsunglar gibi
Tandem panel diyor

Hemen çektim bir tane hocam 😅
hayırlı olsun hocam benim de yarın teslim edilecek bakalim g81sf'ten sonra nasıl olacak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Öneriri misiniz arkadaşlar parlak ekran mı mat mı bu samsunglar gibi
Tandem panel diyor
semi mat olarak geçiyor samsung gibi kumlanma yokmuş redditteki yorumlarda öyle diyorlar gelince samsunga göre kıyaslamasını yaparım. komple farklı panel bu tandem. piyasada örnekleri az ve pahalı.

Geri