Yeni TV Önerisine İhtiyacım Var Eskisi 24 İnc

vinsanity1525

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
271
merhaba arkadaslar 10 yıldır kullandıgım 24 inc philips model tv artık eskidi çok ve teknoloji olarak geri kalmış bi model artık yeni tv arıyorumda en kücügü sanırım 32 inc tv ler odama alcagım icin büyük bi ekran istemiyorum 24 bile idealdi 32 yeterde artar önerilerinize ihtiyacım var

Monitör al 24 lazımsa
ya hocam bide hep kablo tv kullandım zaten toplasan 10 tane kanal falan var ne almam lazım şöyle 60 70 tane kanal olsun en azından kutu almam şartmı hic bilmiyorum bu işleri

ya hocam bide hep kablo tv kullandım zaten toplasan 10 tane kanal falan var ne almam lazım şöyle 60 70 tane kanal olsun en azından kutu almam şartmı hic bilmiyorum bu işleri
Monitör alırsan kutu alman şart, öyle yapsan daha iyi zaten küçük televizyonlar çok kalitesiz oluyor. Bir de ufak bir hoparlör alırsan bayağı TV deneyimi olur

merhaba arkadaslar 10 yıldır kullandıgım 24 inc philips model tv artık eskidi çok ve teknoloji olarak geri kalmış bi model artık yeni tv arıyorumda en kücügü sanırım 32 inc tv ler odama alcagım icin büyük bi ekran istemiyorum 24 bile idealdi 32 yeterde artar önerilerinize ihtiyacım var
Bütçe nedir?

Bim aktüel ürünlere bakabilirsiniz

1000018935.webp

1000018933.webp

1000018931.webp

50 inç çok büyük olur çözünürlük de 1080p'den yüksek olsun diyorsan
Bu kadar bütçen yoksa attığım TCL Qled TV'yi al

kutu kullanmak istemiyorum evde kedi var kablosuyla falan ugrasıcak biliyorum kutu yerine baska birsey takabiliyolarmı tv ye?

Herhangi bir 1080p 60 Hz ips monitör al geç 3-5 k ya istediğin boyuta göre, mini uydu cihazı takıp keyfine bakarsın. zaten tv yayınları max 1080p 50 Hz diye biliyorum.

kutu kullanmak istemiyorum evde kedi var kablosuyla falan ugrasıcak biliyorum kutu yerine baska birsey takabiliyolarmı tv ye?
Bütçeyi bir söyleyiver reis ona göre daha mantıklı seçenekleri derleyip sana göstereyim

24 inch tv mi varmış ilk kez duyuyorum benim monitör 27 zaten. Bencede monitör al bu boyutlara daha iyi

Geri