2. El Ram Alınırken Yapılması Gereken Testler

cagoa

80+
Reaksiyon skoru
7
Aynı ilde bulunduğum bir satıcıdan G.Skill Trident ram alacağım herhangi bir sıkıntısının olup olmadığını anlamam için teste sokabileceğim bldiğiniz bir uygulama varmı fiyatta bi tık uygun geldi bana sıkıntısı yoksa kaçırmak istemem

memtest yapmalısın usbye kuruyorsun bios üzerinden boot ayarlayıp başlatıyorsun windows kurma gibi aynı

hocam yeni bi ilanda gördümde GSKİLL 48 GB 24X2 7200 MHZ CL36 Ram 27k yazmış fiyata mantıklımı 2. el piyasasına çok hakim değilim

oyun sistemi ise 32 yeterli hocam bide 6000 cl30 en ideal sorunsuz olanı bence üstüne çıkmaya gerek yok

oyun sistemi ise 32 yeterli hocam bide 6000 cl30 en ideal sorunsuz olanı bence üstüne çıkmaya gerek yok
parça parça sistem topluyorumda 1.5 aydır il içinde 32gb ram ilanı bekliyorum ilk sıfır alcaktım 16x2 10k dan 14 lere çıktı 48 var 64 var 32 yok kararsız kaldım 48 de sıfır 32 fiyatında olunca

parça parça sistem topluyorumda 1.5 aydır il içinde 32gb ram ilanı bekliyorum ilk sıfır alcaktım 16x2 10k dan 14 lere çıktı 48 var 64 var 32 yok kararsız kaldım 48 de sıfır 32 fiyatında olunca
başka illerden bakın hocam tanıdıklarınız varsa

expo-xmp açıp memtest5 antaextreme testine sokun. En az 3-4 saat sürecektir. Ya satıcıdan yapmasını ya da sorun çıkması halinde iade edeceğinizi söyleyerek alın.

Aynı ilde bulunduğum bir satıcıdan G.Skill Trident ram alacağım herhangi bir sıkıntısının olup olmadığını anlamam için teste sokabileceğim bldiğiniz bir uygulama varmı fiyatta bi tık uygun geldi bana sıkıntısı yoksa kaçırmak istemem
ben sadece normal çalışan sisteme bakıyorum çalışıyorsa alıyorum direkt.
kozmetik olarakta dışına ve oturduğu hatta bakılabilir

Geri