RTX 4080 Super mi, RTX 5070 Ti mı?

arkadaşlar tartışmaya lüzum yok. sadece öneri istemiştim her kartın yerine göre performansı var haklısınız ama amd işlemci konusunda daha iyi değil mi? neden bazı forumlarda 9070xt kullanıpta performansını beğenmeyen arkadaşlarda var. soğutmasını beğenmeyen var mesela bu forumdan birisi asrock kart aldı 36 bine vatandan ürünün soğutma performansını beğenmeyip iade ettiğini söylüyordu ben bu sebepten nvida bakıyorum yoksa dlls falan önemli değil benim için.
Paran varsa istedigin 5070 ti. Fazla vermek istemiyosan en ucuz 5070 ti. 9070 xt fiyatında ürün istiyorsan 2. El 4080/super. Super ile normal arasında prrformans farkı yok.

DLSS falan önemli değil diyorsan boşuna uğraşma gerçekten 9070xt al geç sen 😂
hocam tamamda her oyunda bu özellik yok ki. hangi oyunlara gelicekte biz oynayacağız

arkadaşlar tartışmaya lüzum yok. sadece öneri istemiştim her kartın yerine göre performansı var haklısınız ama amd işlemci konusunda daha iyi değil mi? neden bazı forumlarda 9070xt kullanıpta performansını beğenmeyen arkadaşlarda var. soğutmasını beğenmeyen var mesela bu forumdan birisi asrock kart aldı 36 bine vatandan ürünün soğutma performansını beğenmeyip iade ettiğini söylüyordu ben bu sebepten nvida bakıyorum yoksa dlls falan önemli değil benim için.
Sana önerilerim

Cebimden çok para çıkmasın diyorsan

4070 süper hem 4000 süper ailesinden güçlü üstüne fiyatları uygun 3060 ı satarsan sana çok uyguna gelicek 70 süper

2. amd 9070xt güncel ürün adına faturalı garantili olucak 42 bandına satılıyor 3060 satarsın fiyatı düşersin gene uyguna gelir 2.el alırsın 35 e dahada uyguna gelir

ayrıyetten şöyle söyliyim çok 2 k oyuncusu değilim 1080p oyun oynuyorum hep valorant,cs go bazen hikayeli oyun oynuyorum ama oda nadiren aradaki 20 bin tlyi hem işlemci hem psu olarak yükseltirim diye düşündüm.

5070ti alırsam ne kadar mutlu olurum
4080 super alsam çok mu geride kalırım

Bunu sor kendine; daha sonra şunu söylemişsin
Bu durumda 5070 Ti’ye vereceğim yaklaşık 20 bin TL farkı, işlemci yükseltmesi ve 850W kaliteli bir PSU almak için kullanmayı düşünüyorum.

Aradaki farka donanım yükseltme ihtimalin var. Bir şeyden kısıp diğer parçaları yükseltme ihtimalin varsa tabii ki öncelik bu olmalı. Daha kritik soru şu 😄;

4080 super alsam tüh 5070ti alsaydım keşke diyecebileceğin kadar “20 bin liralık” fark yaşayacak mısın? Bence hayır.

2. Elden garantili bir 5070 ti almayı düşünebilirsin

hayır bir şeyi savunmuyorum mod şu bu demiyorum türkiye şartlarında arkadaşın dedigini söylüyorum 75 bin tl büyük ihtimal asus tuf yada ona benzer üst modeller baktı bir ekran kartına bu paralar verilmez bozulsa tr de muhattabın yok 75 bini yakmış oluyorsun

aynı şekilde 2.el 4080 süpere 50-55 bin vermem

sıfır 9070xt 40 bin 2.eli 33-34 bin ona bakarım

eger illa nvdia alacaksamda 3060 varsa elimde 2.el 4070 süper bakarım en azından gene güçlü bir ürün ve fiyatları daha uygun
2 el 4080 super 40k haberin olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5070ti alırsam ne kadar mutlu olurum
4080 super alsam çok mu geride kalırım

Bunu sor kendine; daha sonra şunu söylemişsin
Bu durumda 5070 Ti’ye vereceğim yaklaşık 20 bin TL farkı, işlemci yükseltmesi ve 850W kaliteli bir PSU almak için kullanmayı düşünüyorum.

Aradaki farka donanım yükseltme ihtimalin var. Bir şeyden kısıp diğer parçaları yükseltme ihtimalin varsa tabii ki öncelik bu olmalı. Daha kritik soru şu 😄;

4080 super alsam tüh 5070ti alsaydım keşke diyecebileceğin kadar “20 bin liralık” fark yaşayacak mısın? Bence hayır.
5070 ti 2 . el 40 45 arası bulunuyor

o fiyatlara çıkacaksan 60 a 2.el rtx 5080 al arkana bakma

Abi bitmiyor mu artık su konusma ya.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

En ucuz 5070 ti. 63 64 liralıklardan alabilirsin.
insan ne zaman susması gerektiğini bilmeli. bu video da o zamanlardan sadece biri : )

9070 xt al rahatına bak kardeşim.Son senelerde nvidia kadar oyuncu karşıtı bir şirket görmedim.Nvidia sizin bir nvidia ekran kartı almamanız için herşeyi yapıyor ve tek umurlarında olan şey ai zaten oyüzden sadece artık ai özellikleri getiriyorlar ekran kartlarına çünkü tek adam akllı yapabildikleri şey bu.41 bine 9070 xt alıp geri kalan parayı da cebinde tutarsın.ai ile işiniz yoksa bence artık nvidiayı bırakın gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,733
Üyeler
202,702
Son üye
everon07
Geri