🔥İndirim Neeko Nexus Rgb Stick Led Lambader 417tl (Hepsiburada Premiumlulara)

Reaksiyon skoru
18
Tüm Neeko ürünlerinde 200 tl üzeri %50 indirim var. Ben daha önce bu modeli almıştım gayet başarılı şimdi ikinciyi alıp pc masasının iki tarafına koyucam güzel ambiyans oluşturuyor.

bu model sese duyarlı değil uygulama kontrolü yok, sadece gelen kumanda ile renk ayarı yapılıyor benim için yeterli. Sese duyarlı ve uygulama kontrollü modelleri de var

Geçen düştüğü fiyattan da ucuz. 470 civarlarıydı sanki. Fakat her üründe olduğu gibi şunu da bilin %50 indirim yazmak için fiyat 2 katlarına çıkarılıyor :)
En azından indirimsiz hâli bile max 500-600 dü. İndirim günü böyle yapan markaları hiç sevmem. Tabi neredeyse küçük markaların hepsi öyle. Bazı büyük markalar da zaten her zaman geçiriyor sıkıntı yok

Geçen düştüğü fiyattan da ucuz. 470 civarlarıydı sanki. Fakat her üründe olduğu gibi şunu da bilin %50 indirim yazmak için fiyat 2 katlarına çıkarılıyor :)
En azından indirimsiz hâli bile max 500-600 dü. İndirim günü böyle yapan markaları hiç sevmem. Tabi neredeyse küçük markaların hepsi öyle. Bazı büyük markalar da zaten her zaman geçiriyor sıkıntı yok
Haklısın hocam fiyatları şişirip indirim yapmışlar ama daha önceki indirimli fiyatların bile altına düşmüş, 417 tl baya iyi fiyat bence.

Tüm Neeko ürünlerinde 200 tl üzeri %50 indirim var. Ben daha önce bu modeli almıştım gayet başarılı şimdi ikinciyi alıp pc masasının iki tarafına koyucam güzel ambiyans oluşturuyor.

bu model sese duyarlı değil uygulama kontrolü yok, sadece gelen kumanda ile renk ayarı yapılıyor benim için yeterli. Sese duyarlı ve uygulama kontrollü modelleri de var

ledler ayrı ayrı kontrol edilmiyo ya aşırrı ayar oluyorum şuna o yüzden asla almayacağım

Şöyle 200 300 civarı gelen bir şey var mı 120 puanım var 11 eylülde bitecek boşa gitmesin bari güzel duruyor anneme hediye ederim koyar bir yere

24 inclik ambilight 27 inc odyssey g65b ye uyar mı ?
Neeko Glowix 2'li Sese Duyarlı Telefon ve Kumanda Oda Aydınlatma Sistemi SENKRONİZE
birde bunu alcam nasil

Pek güzel bir ürün değil kenara kaldırdım duruyor app rezil vasat pek bir şey beklemeyin malzeme kalitesinden appten yoklukta gider muadillerine göre ucuz.

2 yıldır kullanıyorum ben bu urunlerı Tv ünitesinin arkasına çift taraflı band ile yapıştırdım ayaklıgı cıkartıp evin içine on numara hava kattı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,719
Üyeler
202,698
Son üye
erenyann61
Geri