RX 9070xt Alinir mi Yoksa 5070 mi Alayim

MR.akek

80+
Reaksiyon skoru
0
merhaba xfx swift 9070xt almayi planliyorum sizce alayim mi cok yazilimsal problem yasarmiyim birde undervolt gereklimi

ikinci el alicam sifir gibi 30 bin tl ama driver korkutuyor birde cok isiniyomus fan seside cokmus ama redditte yasayan yok

ikinci el alicam sifir gibi 30 bin tl ama driver korkutuyor birde cok isiniyomus fan seside cokmus ama redditte yasayan yok
Bir şey olmaz cayma hakkı geri getirildi sevmezsen iadelersin. Garanti olsun amazondan al

sifirina param yetmiyor ikinci el alacagim vatan garantili test edicem

9070XT güzel model alınabilir. Plug and play kafasında bir insansan 5070Ti zorlamaya çalışabilirsin.

yani sorun cozerimde her zaman cikmasin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

karti seviyorum ama ilk pc olucak o yuzden birde 4 aydir para biriktiriyorum sorun ciksin istemiyorum hemen

Sistemdeki tüm bileşenler A+ tier ise sorun yaşamazsın denendi ve onaylandı

ryzen 7 700x
rx 9070xt xfx swift 3x beyaz
gigabyte b850m force wifi 6e
patriot viper venom 1x16 6000/30
western digital sn580 1tb
thermalright peerlees assassin 120 beyaz
nzxt c850 gold core pa
nzxt h5 flow
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu sistemde sorun olurmu

Almayı düşünüyorum ama ne gibi sorunları yaşarım en azından far görmüş tavşan gibi kalmam

merhaba xfx swift 9070xt almayi planliyorum sizce alayim mi cok yazilimsal problem yasarmiyim birde undervolt gereklimi
2 tane 9070xt li sistem var evde. Sifir sorun. 5070ti deseydin kesinlikle 5070ti al derdim ama 5070 ile 9070xt arasinda tabii ki 9070xt

Geri