Nvidia DLSS 5 Çıkardı Peki Ya AMD?

Steam verisi aldatır son ram krizinden sonra bir çok adamın ekran kartı yan koltuğunda duruyor.Amazon best sell yada x firma best selle bak bakalım...AMD % 1 mi yoksa 1.sıradamı özellikle son aylaraçYabancı büyük takipçili yotuberlara da bak son aylardaki 9070 satışları nereye gitmiş.Belki bu dlls 5 açıklaması durumu düzeltir ki belki de ondan yaptılar yeni seri kartları gelene kadar 9070 altında tamamen yok olmamak için.

Steam verisi aldatır son ram krizinden sonra bir çok adamın ekran kartı yan koltuğunda duruyor.Amazon best sell yada x firma best selle bak bakalım...AMD % 1 mi yoksa 1.sıradamı özellikle son aylara
Hepsi sponsorlu reklam. İlk 9070 xt çıktıgında da aynı mevzu donuyordu 5070 ti dan fazla satıyordu tüm dünyada ne oldu sonra? 5070ti ın kullanımı % 2 neredeyse. 9070xtnin ki 1.40

Ne boş yapiyonuz ya isteyen AMD isteyen'de Nvidia kullansın. AMD nin konsol ve el konsolunun %99'u oluşturduğunu unutmayın. Nvidia artık yapay zeka şirketi bizim gibi kullanıcılar umurlarinda değil daha kart cikartirlar mı o bile meçhul.

Ne boş yapiyonuz ya isteyen AMD isteyen'de Nvidia kullansın. AMD nin konsol ve el konsolunun %99'u oluşturduğunu unutmayın. Nvidia artık yapay zeka şirketi bizim gibi kullanıcılar umurlarinda değil daha kart cikartirlar mı o bile meçhul.
Ne hikmetse herkes sunu diyor yine de her yeniliği bizim gibi kullanıcılara sunan da nvidia oluyor arkadas

Ne hikmetse herkes sunu diyor yine de her yeniliği bizim gibi kullanıcılara sunan da nvidia oluyor arkadas
Adam doğru diyor bugün önünü kesmeye çalıştığınız firma belki de oyuncunun son kalesi olacak..Nvida satış pazar payına bak % 5i bile değil oyuncu...Verileri çok seviyorsunuz ya

Adam doğru diyor bugün önünü kesmeye çalıştığınız firma belki de oyuncunun son kalesi olacak..Nvida satış pazar payına bak % 5i bile değil oyuncu...Verileri çok seviyorsunuz ya
Ya kral sen ne anlatiyorsun veriler ortada ben sana kaynagı göstermişim varsa elinde kaynak atarsin. Yoksa sallama verilerle bana laf yetistirme hadi.

Bedavaya mı yapıyorlar arkadaş ? Nvidia artık %90 Yapay zeka odaklı. Fiyatlar arttıkça bizim almamiz da zorlaşıyor biz az alınca market daha da küçülüyor. Onlar seni düşünmüyor kârını düşünüyor.
Son 10 sene içerisindeki market paylarına bakarsan anlarsın.

Bedavaya mı yapıyorlar arkadaş ? Nvidia artık %90 Yapay zeka odaklı. Fiyatlar arttıkça bizim almamiz da zorlaşıyor biz az alınca market daha da küçülüyor. Onlar seni düşünmüyor kârını düşünüyor.
Son 10 sene içerisindeki market paylarına bakarsan anlarsın.
Evet son 10 sene içinde nvidianın pazar payı her geçen gün katlanarak artmış. Demekki fiyat politikası kötü bile olsa doğru yaptıkları bir şeyler var rakiplerine kıyasla. Yoksa bu fiyatlarla amd zirvede olurdu. Nvidia sana oyun oynayacagın bir kart satmıyor sadece. Gerektiğinde iş yapabileceğin bir kart satıyor. Amd kartlar nvidia kartların yaptığı işlerin % 80 ini yapamıyor. Yapamıyordan kastım yarışabilecek bir performans sunmuyor. Bunu da göze alarak 2 kartın aynı fiyattan satılması imkansız zaten.

Ya kral sen ne anlatiyorsun veriler ortada ben sana kaynagı göstermişim varsa elinde kaynak atarsin. Yoksa sallama verilerle bana laf yetistirme hadi.
Aslanım veriler Amazon ve büyük teknoloji firmaların son 2 ay satışlarına bak... Veri istiyorsan git bak NVDİA pazar payının kaçı OYUNCU kaçı ai yada x şirket olmuş.Sana laf yetiştiren yok amd kullanıcısı ve firmasını hor gören sürekli trolleyen sizsiniz her konu altında sende 3-4 tane var aynı yazı aynı kalıplar..2 katı para vermişsiniz onu gazı ile aklamak için takla atıyorsunuz sanki babanın ortak firması nvida.Yapıcı eleştiriniz yok safi fan boysunuz.

Aslanım veriler Amazon ve büyük teknoloji firmaların son 2 ay satışlarına bak... Veri istiyorsan git bak NVDİA pazar payının kaçı OYUNCU kaçı ai yada x şirket olmuş.Sana laf yetiştiren yok amd kullanıcısı ve firmasını hor gören sürekli trolleyen sizsiniz her konu altında sende 3-4 tane var aynı yazı aynı kalıplar..2 katı para vermişsiniz onu gazı ile aklamak için takla atıyorsunuz sanki babanın ortak firması nvida.Yapıcı eleştiriniz yok safi fan boysunuz.
Sen farklısın yani. Bir firma bir şeyler başaramıyor siz de olley be çalıyo cırpıyorda yapamıyor ya diyorsunuz arkasından. Benim kartımı düz 9070 ile ayni fiyata aldım ben. Bilip bilmeden cok konusuyorsun.

Arkadaşlar konu nasıl kilitleniyor, tartışmayalım lütfen

Yapay Zeka ve Veri Merkezlerinin Payı (~%88 - %92): NVIDIA’nın en son finansal raporlarına göre şirketin toplam yıllık gelirinin (200 milyar dolar barajını aşmıştır) yaklaşık %90'ı Veri Merkezleri (Data Center) departmanından gelmektedir. Bu payın müşterileri tamamen Microsoft, Meta, Google, Amazon gibi büyük teknoloji devleri (Hyperscalers) ile OpenAI ve Anthropic gibi yapay zeka şirketleridir.

Körler sağırlar FAN boylar birbirini ağırlar..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sen farklısın yani. Bir firma bir şeyler başaramıyor siz de olley be çalıyo cırpıyorda yapamıyor ya diyorsunuz arkasından. Benim kartımı düz 9070 ile ayni fiyata aldım ben. Bilip bilmeden cok konusuyorsun.
Benim firmalar umurumda değil siz direk amd karşıtı trollersiniz senden 2-3 tane daha var böyle..Neredee biri amd ve sorun ile ilgili konu açsa hemen belirli kalıplarla ragebait atıyorsunuz bu sefer beni baitlediniz teşekkürler.

Yapay Zeka ve Veri Merkezlerinin Payı (~%88 - %92): NVIDIA’nın en son finansal raporlarına göre şirketin toplam yıllık gelirinin (200 milyar dolar barajını aşmıştır) yaklaşık %90'ı Veri Merkezleri (Data Center) departmanından gelmektedir. Bu payın müşterileri tamamen Microsoft, Meta, Google, Amazon gibi büyük teknoloji devleri (Hyperscalers) ile OpenAI ve Anthropic gibi yapay zeka şirketleridir.

Körler sağırlar FAN boylar birbirini ağırlar..
Ne yani bu veri? Adam hem ai piyasasının sahibi hem de gaming gpu piyasasının. Amd oturup aglamalı bu durum karşısında.

Geri