❌İndirim Bitti! Zotac Rtx5060tı 16gb 34.997 TL

Ağlamıyorum :cry:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sonra aldınız mı hocam
Yok bu fiyatlara hiç alamam zaten emektarla devam mecbur.

Akakçe üzerinde 16gb versiyonları içerisinde hatrı sayılır derecede bir fiyat düşüşü var.

Satıcı hakkında bir fikrim yok.
valla pc almanın zamanı gibi bi kavram artık mevcut değil alma fırsatın olursa direkt alacaksın muhtemelen 4 5 ay sonra ya da yılbaşından sonra diyelim. yılbaşından sonra şu fiyata 5060ti 16gb bulmak imkansız olacak belkide

abdullah abinin indirimli pclerni buradan ayrı tutuyorum tabii ki
Açıkçası açarken ben de üzüldüm ama maalesef. 16gb versiyonlar arasında bakıldığında fiyatı dikkate değer ölçüde düşmüş. O yüzden paylaşayım istedim.

valla pc almanın zamanı gibi bi kavram artık mevcut değil alma fırsatın olursa direkt alacaksın muhtemelen 4 5 ay sonra ya da yılbaşından sonra diyelim. yılbaşından sonra şu fiyata 5060ti 16gb bulmak imkansız olacak belkide

Maalesef haklı gibisin. Ben Haziran ayının başında içinde bundan olan sistemi 48k ya alıyordum iade ettim daha iyisi uygunu denk gelir diye. Keşke alsaymışım diyorum.

Maalesef haklı gibisin. Ben Haziran ayının başında içinde bundan olan sistemi 48k ya alıyordum iade ettim daha iyisi uygunu denk gelir diye. Keşke alsaymışım diyorum.
haziranda arkadasa 40k ya dizdiğim sistem şimdi tek tek toplasam veya oem baksam bime 52 53k

Bu piyasa fena patlar da zamanı belirsiz yani sisteme ihtiyaç varsa normal kullanıcı olarak yıllarca bekleme riskini almaz kimse. Ama elinde kendine iyi bir süre yetecek bir sistem olanlar bence şu piyasaya çok girmesin.

Zamanında 50K yerine 70K versem krallar gibi 64GB Ramli cihaz alıyordum ne gerek var dedim 50K ya 16GB aldım şimdi zar zor yettirmeye çalışarak kullanıyorum mecbur 😅

Oyun düşünülmeyen bir yerde 5060ti nasıl bir fayda sağlıyor ki 9070'e kıyasla? AMD'nin AI iş gücü için 9700 kartı var bildiğiniz 9070XT ama daha fazla vram'e sahip.
Nvp4 diye bi araştırın, yapay zeka için ne büyük önemi varmış öğrenirsiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

indirm bekleyip 36 ya 9070xt alırım bi ara ço kgeliyodu ta bi gelirse bu piyasaya ne oluyo ya iyiki ekran kartı alcam
Çok yakında 40lı rakamlar bile tatlı bir rüya olacak malesef

Bu piyasa fena patlar da zamanı belirsiz yani sisteme ihtiyaç varsa normal kullanıcı olarak yıllarca bekleme riskini almaz kimse. Ama elinde kendine iyi bir süre yetecek bir sistem olanlar bence şu piyasaya çok girmesin.

Zamanında 50K yerine 70K versem krallar gibi 64GB Ramli cihaz alıyordum ne gerek var dedim 50K ya 16GB aldım şimdi zar zor yettirmeye çalışarak kullanıyorum mecbur 😅
Daha da düşeceğini sanmıyorum. Samsung, SK Hynix, Micron hepsi 2030'a kadar üretmediklerini bile sattı. OpenAI, Google, Amazon ve daha nicesi kendi çipini üretiyor. İhtiyaç olan dramler gün yüzü görmez daha zannımca. Böyle gider bu saatten sonra.

görmek istemedigimiz fırsat. Hesaplasacagız senle gpt. Bir vücut bul ilk önce.

bu piyasa zaten 3 5 tane şirketin elinde , düzgün ram çipi ve ekran kartı çipi üreten kaç firma var ki, neden bu piyasa patlar dedin neye dayanarak söyledin

Daha da düşeceğini sanmıyorum. Samsung, SK Hynix, Micron hepsi 2030'a kadar üretmediklerini bile sattı. OpenAI, Google, Amazon ve daha nicesi kendi çipini üretiyor. İhtiyaç olan dramler gün yüzü görmez daha zannımca. Böyle gider bu saatten sonra.
Kısa süre sonra ah ah 35-36 ya 16gb nvidia 5060ti vardı der dururuz

görmek istemedigimiz fırsat. Hesaplasacagız senle gpt. Bir vücut bul ilk önce.
1788791533753.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,526
Üyeler
202,891
Son üye
winchester07
Geri