🔥İndirim Ryzen 5 7500f - RX 9070 - 32 GB Ram - Kaliteli Parçalar Sistem 79.999 TL!

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,910
İyi slikon denk gelirse eğer OC ile RX 9070 XT performansı alabilirsiniz, bunuda geçeyim.

GameGaraj gizlice sistemler çıkartmış. Bu piyasada 32 GB RAM olmasıyla güzel sistem. Asıl olayı ise parçaları çok iyi, Kingston Renegade'in aynısı KC3000 SSD koymuşlar bir hazır sistem için çok şaşırtıcı. Direk en kaliteli Gen 4 SSD denilebilir. Sistemin özelleştirmeleri çok iyi, anakartı Biostar B850MT-E-Pro ve soğutucuyu sadece 896 TL farkla 360 mm Aigo AP360 seçince 82.376 TL'ye resmen premium sistem oluyor. Soğutucu tarafında 1.551 TL farkla Aigo DX360'da düşünülebilir çünkü siyah ve çok sağlam bir model. Her gördüğüm TechPowerUp soğutma incelemesinde üst sıralarda bulunuyor. Tier list olsa ve amiral gemilerine A seviyesi dense bu B+ olur muhtemelen. Ayrıca sadece +206 TL farkla işlemci Ryzen 5 7600'de yapılabilir, döner parasına APU ekran kartın oluyor.

IMG_20260907_205304.webp

Şöyle bir bakıyorum, sistem ömürlük gibi duruyor. Uzun süre yükseltme derdi çekmezsiniz şu parçalarla.

Ekstra detaylara geçelim. RX 9070 bir ara gelen sürücü güncellemesiyle RTX 5070'den %10 daha güçlü olmuştu ve 16 GB VRAM avantajı var 2K'da uzun süre dert çekmezsiniz. Cusu RAM'de sorun yok, Hynix M-Die çipe sahip ve 6.000 MHz bir RAM yani (Thaiphoon Burner raporu), PSU bildiğimiz C- seviyesi BitFenix Bpab N ancak bu ATX 3.1 olanı.
Kasanın fanları harbi hoş duruyor. Ki bu sistemde kullanılan kasa dahada iyi bir model. BTF anakart destekliyor bu arada.

Bir asgari ücretlinin şu sistemi alması için yemeden içmeden 3 aylık parasını bağlayacak olması cok acı durum ya
Bunlar daha iyi günlerimiz sırada daha kötü günler var…

Taksit var mı ? Yoksa sistemi + 10-15 olarak hesaplayın çok indirim olmaz.Baktım yok taksit büyük vade koyuyor foruma yaramaz-paylaştığın için teşekkürler

Alıntıyı görüntüle

incehesapta 7500f 16gb ram 9070xt li sistem 86 bin lira. düz 9070 almaktansa 16g yerine xt li versiyon almak daha mantıklı. ekran kartını xt ye yükseltemezsiniz ama ram i yükseltebilirsiniz
Mantıklı değil 16 gb ram DDR 5 9-11k arası gidip bu paraya ram alacağına silikon kalitesi iyi gelen bir 9070’i %10 oc ile 9070xt seviyelerine taşırsın paran cebine kalır

Alıntıyı görüntüle

incehesapta 7500f 16gb ram 9070xt li sistem 86 bin lira. düz 9070 almaktansa 16g yerine xt li versiyon almak daha mantıklı. ekran kartını xt ye yükseltemezsiniz ama ram i yükseltebilirsiniz
16 GB RAM 512 GB SSD🤣🤣
Parçalarıda çöptür bunun.
Mantıklı değil 16 gb ram DDR 5 9-11k arası gidip bu paraya ram alacağına silikon kalitesi iyi gelen bir 9070’i %10 oc ile 9070xt seviyelerine taşırsın paran cebine kalır
SSD 512 GB ve parçaları kötüdür bunun. Konuda ki sistem özelleştirmeyle premium seviyeye çıkıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Taksit var mı ? Yoksa sistemi + 10-15 olarak hesaplayın çok indirim olmaz.Baktım yok taksit büyük vade koyuyor foruma yaramaz-paylaştığın için teşekkürler
Taksitli sistem mi kaldı hocam? Unutun onu. Sistemi zor alıyoruz artık.

Merak edip arkadaşın attığı sistem bileşenlerine baktım Asus ekran kartı olması ve hynix a die ramler dışında göze çarpan güzel bir olayı yok sistemin normal seviye ssd sıradan ucuz bir hava soğutma c4 bir psu ben bu kadar para verip en azından C seviyesi olmayan bir psu ya sistemi emanet etmezdim

Ekler

• IMG_3133.webp
    IMG_3133.webp
    113.3 KB · Hit: 146
9070xt ile 9070 arasında yaklaşık %12,5 stream ünite sayısı farkı ve benzer oranda bellek hızı farkı var. Bellek farkını frekansı arttırıp çoğunlukla sıfırlayabiliyorsunuz. 256bit 16gb her iki kartta eşit, üstelik 9070 çok daha az güç istediği için hem elektrikten hem güç kaynağı değişiminden yırtarsın.
Netice olarak bu kart ikizi gibi duran kendinden sadece 1 yaş büyük abisi 9070xtden %15+ ucuz olduğu her an çok iyi bir tercih durumunda!

kaliteli parça dediğimiz bile asgari işlemci, biostar anakart, cusu düşük olmayan gecikmeli ram, reaper ekran kartı, aigo sıvı soğutucu. ortalamaya yakın bitfenix kasa var birde ortalama üstü kingston ssd o kadar. ne desem daha fazla bilmiyorum.

kaliteli parça dediğimiz bile asgari işlemci, biostar anakart, cusu düşük olmayan gecikmeli ram, reaper ekran kartı, aigo sıvı soğutucu. ortalamaya yakın bitfenix kasa var birde ortalama üstü kingston ssd o kadar. ne desem daha fazla bilmiyorum.
En kaliteli Gen 4 SSD'ye ortalama üstü demen patlattı. Kingston KC3000, Kingston Renegade'in aynısı.
İşlemci parça kalitesinde bakılmaz, markaya değil anakart modeline bakın, CUSU RAM Hynix M-Die çipli 6.000 MHz bir RAM yeterli, ekran kartı Reaper olsa ne olacak 3 fanlı bir RX 9070 sonuçta bu, slikon iyi denk gelirse eğer OC ile sorun yaşamadan RX 9070 XT performansı elde edebilirsin ve Aigo DX360 çok iyi bir model konuda yeterince bahsettim. Amiral gemisi sıvı soğutucuya A seviyesi dendiğini varsayalım bu B+ olur.

ucuz bu arada, alın değerlendirin bu fiyatları ararsınız sonra.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,171
Üyeler
202,812
Son üye
Fatihh37
Geri