Kaliteli Mouse Pad Önerisi

Reaksiyon skoru
2
Merhaba,

Kaliteli bir mouse pad arıyorum ama açıkçası çok fazla araştırma yapmadım.
Genel kullanım ve oyun için, düzgün ve uzun süre kullanabileceğim bir model arıyorum.
Şimdilik aşağıdaki modeli buldum. Kullanan veya hakkında bilgisi olan varsa yorumlarını ve önerilerini paylaşabilir mi?

Şimdiden teşekkürler.
Spirit of aim

Bende var bu kadar para vermeye değecek bir mouse pad değil benim şahsi fikrim sadece mouse üzerinde kalacak mouse padler daha kullanışlı oluyor diğer türlü çok kirleniyor

b
Merhaba,

Genel kullanım ve oyun için, düzgün ve uzun süre kullanabileceğim bir model arıyorum.
Şimdilik aşağıdaki modeli buldum. Kullanan veya hakkında bilgisi olan varsa yorumlarını ve önerilerini paylaşabilir mi?

Şimdiden teşekkürler.
Bütçe nedir

klassegeardan bak amazon sürekli indirim oluyor oldukça kaliteli

Merhaba,

Şimdiden teşekkürler.
Masayı kaplasın diyorsan
90x40
Klassegear pro (F/P)
Wraith kitsune

Mouse alanım geniş olsun diyorsan
Spirit of aim
Atk sky

QCK'ya para vermenizi asla tavsiye etmem. QCK+ modelini 3 sene kadar kullandım. İlk 1 seneden sonra ürünün rengi griye dönüyor. Hayır kir değil, bildiğiniz gri leke şeklinde boya atması oluyor ve bilmeyen biri veya dışarıdan gelen biri direkt olarak ''kirli'' olarak algılıyor. Misafiriniz veya bir arkadaşınız geldiğinde sürekli olarak açıklama yapma gereği duyuyorsunuz mahçubiyetten. Daha önce çok daha uzun şekilde neden QCK modellerini tercih edilmemesi gerektiğini çok uzun maddeler halinde yazmıştım tekrar aynı konulara girmeyeceğim.

90x40'lık bir şey yerine direkt geniş mouse alanı olan bir ürün arıyorsan Wraith Spirit of Aim önerebilirim. Kendim de White-Speed olan modelini kullanıyorum. Kesinlikle tavsiyemdir. QCK'dan sonra ilk defa mousepad kullandığımı hissettirdi bana. Hybrid veya Speed kullanımına uygun olan modeli seçmen en doğrusu olacaktır.

Ek olarak biraz daha düz bir şey arıyorsanız ACE Series'ten kendinize uygun olanı,
ACE series ilgimi çekti ama dümdüz bi model olmasın diyorsanız [Ravenfall] Limited Edition olan modele de bakabilirsiniz.

Spirit of Aim yüzeyi çabuk eskime yapıyor. Wraith Ace ya da ATK Zero al.

Merhaba,

Şimdiden teşekkürler.
atk nın herhangi bir mousepadi veya klasse longteng

ATK kare mousepadi veya 90x40 istiyorsan SS yeni serisine bakın.

N11 üzerinde ₺2500 civarı, kupon ile ₺2300 falan olur. Eğer kupon yoksa yeni N11 hesabı açmayı deneyin.

Ben dengeli modelini (Balance) öneriyorum, ama isterseniz hız yüzeyli versiyonu da var.

Normalde sarı renkli control versiyonu da var. Ama yerelde satmak için getirmemişler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,267
Üyeler
202,839
Son üye
Arda_Turan
Geri