Fan hızı 2800rpm olmasına rağmen ısılar 78c ulaşmış. Benim anlamadığım hotspot arasında bakımsız diyebileceğimiz kadar fark yok. Kötü bir macunla bakım yapılmış olabilir. Kart senin mi yoksa satın mı alacaksın.Sıcaklıkmı yüksek nedenki. birde sadece termal macun degıstırebılırım termal ped degıstıremem yinede ise yararmı?
Kart benim 1 yıl once bakım yapmıstım en son mx6 ile yapmıstım bakımıFan hızı 2800rpm olmasına rağmen ısılar 78c ulaşmış. Benim anlamadığım hotspot arasında bakımsız diyebileceğimiz kadar fark yok. Kötü bir macunla bakım yapılmış olabilir. Kart senin mi yoksa satın mı alacaksın.
Tamam şimdi anlaşıldı. Bütün macun taşmış neredeyse. Bakım şart. Termal pedleri değişmene gerek yok.Kart benim 1 yıl once bakım yapmıstım en son mx6 ile yapmıstım bakımı
Fan hızı 2800rpm olmasına rağmen ısılar 78c ulaşmış. Benim anlamadığım hotspot arasında bakımsız diyebileceğimiz kadar fark yok. Kötü bir macunla bakım yapılmış olabilir. Kart senin mi yoksa satın mı alacaksın.
Hala o eski mx 6 yı kullanabılırmıyım sızce bır yıl once almıstım agzı kapalı kutusunda duruyorTamam şimdi anlaşıldı. Bütün macun taşmış neredeyse. Bakım şart. Termal pedleri değişmene gerek yok.
Macun bozulmamıştır da sürdükten bir kaç ay sonra yavaş yavaş ısılar artar. 5-6ay sonra buralara geri gelir. PTM bazlı macunlar lazım.Hala o eski mx 6 yı kullanabılırmıyım sızce bır yıl once almıstım agzı kapalı kutusunda duruyor
-200 fan/-4 derece ısı farkı var. fena değil.Ekran kartımı temizledim ve termal macunu yeniledim sizce şu an değerler iyi mi?