• ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına saat 23:30'dan itibaren kısa süreli bir güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Furmark Değerlerim Nasıl?

DCin4r

80+
Reaksiyon skoru
1
Zotac 3060 ti 2 fanlı ekran kartıma furmark testı yaptım sızce ıyımı yoksa bakım yapmalımıyım?

Ekler

• IMG_0190.webp
    IMG_0190.webp
    1 MB · Hit: 27
Sıcaklıkmı yüksek nedenki. birde sadece termal macun degıstırebılırım termal ped degıstıremem yinede ise yararmı?
Fan hızı 2800rpm olmasına rağmen ısılar 78c ulaşmış. Benim anlamadığım hotspot arasında bakımsız diyebileceğimiz kadar fark yok. Kötü bir macunla bakım yapılmış olabilir. Kart senin mi yoksa satın mı alacaksın.

Fan hızı 2800rpm olmasına rağmen ısılar 78c ulaşmış. Benim anlamadığım hotspot arasında bakımsız diyebileceğimiz kadar fark yok. Kötü bir macunla bakım yapılmış olabilir. Kart senin mi yoksa satın mı alacaksın.
Kart benim 1 yıl once bakım yapmıstım en son mx6 ile yapmıstım bakımı

Tamam şimdi anlaşıldı. Bütün macun taşmış neredeyse. Bakım şart. Termal pedleri değişmene gerek yok.
Hala o eski mx 6 yı kullanabılırmıyım sızce bır yıl once almıstım agzı kapalı kutusunda duruyor

Hala o eski mx 6 yı kullanabılırmıyım sızce bır yıl once almıstım agzı kapalı kutusunda duruyor
Macun bozulmamıştır da sürdükten bir kaç ay sonra yavaş yavaş ısılar artar. 5-6ay sonra buralara geri gelir. PTM bazlı macunlar lazım.

Macun bozulmamıştır da sürdükten bir kaç ay sonra yavaş yavaş ısılar artar. 5-6ay sonra buralara geri gelir. PTM bazlı

Ekran kartımı temizledim ve termal macunu yeniledim sizce şu an değerler iyi mi?

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.6 MB · Hit: 5
Geri