❌İndirim Bitti! Ktc H27t7p 27" 1ms Mprt 210hz 6999 TL 6taksit

Ne anlamda daha iyi? Biri 320 Hz biri 200 Hz rekabetçi oynuyorsan Koorui daha iyi oynamıyorsan renk/kontrast olarak H27T7P daha iyi.
Rekabetci oynuyorum ama öyle profesyonel şekilde değil hz dışı h27t7p daha iyi değilmi çok fark olurmu görüntü kalitesinde onu sormuştum

AOC Q27G4XF mi yoksa bunu mu almalıyım bütçem maks 8 k
Bunu alabilirsin. Belirttiğin modelden verileri daha iyi KTC'nin. Şu an IPS olarak 2k 180-200Hz monitörler arasında fiyatı da katınca en iyisi bu. VG27AQL5A mesela çok iyidir ama 13K gibi deli saçması fiyatı var. O fiyata KTC'den mini led alıyorsun. Fiyat bazında düşünürsek en mantıkı ve iyisi oluyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rekabetci oynuyorum ama öyle profesyonel şekilde değil hz dışı h27t7p daha iyi değilmi çok fark olurmu görüntü kalitesinde onu sormuştum
Arada 1000:1 ve 1490:1 kontrast farkı var. Renk gamutu olarak birbirlerine yakınlar ama siyahlar KTC'de daha derin olur. Çok aman aman görüntü kalitesi farkı olmaz.

İdefix'te daha kargolanmadan 300 lira düşmüş fiyatı, iptal seçeneği de yok sitede.

Türk telekom da idefix için kod var + 1000 world puan güzel fiyata denk geliyor

idefix'te servise gönderme ve garanti süreci biraz uğraştırıyor o yüzden amazondan aldım ben sütten ağzım yandı bi kere :D

İdefix de türk telekomlılara özel 300 tl kod da var arkadaşlar ben bidaha sipariş geçtim ilkini iade edicem 300 lira düştü fiyat kodla bide indirim olmuş 300 oldu 600

Fiyat pahalı yada ben bulamadım link varmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben Amazon'dan aldım valla KTC bu ölü piksel çıkma olasılığı çokl fazla Idefix'ten alıp sorun olunca 300-400TL için servise yolla servis raporu çıksın vs. beklemeyin.

Geri