Notebook Ekrani Anlık Donuyor

Chiziru

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
318
Benim oyun dizüstü bilgisayar da aynı oluyor. Bende o kadar olmuyor max 2sn felan. O yüzden çok sorun etmiyorum. Fikirlerimi söylüyorum bence sürücü driver sorunu gibi geldi bana windows 2 kere sıfırladım sorun düzelmedi

Benim oyun dizüstü bilgisayar da aynı oluyor. Bende o kadar olmuyor max 2sn felan. O yüzden çok sorun etmiyorum. Fikirlerimi söylüyorum bence sürücü driver sorunu gibi geldi bana windows 2 kere sıfırladım sorun düzelmedi
Arastirdim sürücü diyen var ram diyen var ssd diyen var sıcaklık olmadiği kesin

Sürücüleri nasıl kontrol edebiliriz bilmiyorum. Benim ram ler 16gb x2 5600 MT/s fakat 52000 MT/s olarak çalışıyor ondan dolayı olabilir mi ? Ssd test ettim sorun yok sıcaklıklarda normal seviyelerde .

Sürücüleri nasıl kontrol edebiliriz bilmiyorum. Benim ram ler 16gb x2 5600 MT/s fakat 52000 MT/s olarak çalışıyor ondan dolayı olabilir mi ? Ssd test ettim sorun yok sıcaklıklarda normal seviyelerde .
yani ya format yada ddu ile ekran kartı driver silip temiz kurulum, garantiyi aradım cihazı gönderin diyorlar onlarda formatlayı geri gönderirler yüksek ihitmalle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,399
Üyeler
202,866
Son üye
benzama61
Geri