Rog-Thor-1200p3-Whıte-Gamıng 22.267 TL

Geldi bakalım kuracam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben 1000p modelini aldım 1 tane kullanılmış var diyordu 1k ucuza ama sıfırını aldım. Siyah sisteme beyaz aldım ama 24pin kablom zaten görünmüyor. Eps ler sadece soketler görünüyor. Gpu da dik olduğu için kablo çok görünürde değil. 850w gold psu dan geçtim çok az maliyet ile umarım bana sorun çıkarmaz psu.
İyi yapmışsun hocam 1k farka hiç değmez mantıklı ben komple arka ön beyaza vurdum sistemi yoksa almıcaktım bendekini satıp telafi ederim bir miktar thor hastası cok var

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1 MB · Hit: 28
Geldi bakalım kuracam

İyi yapmışsun hocam 1k farka hiç değmez mantıklı ben komple arka ön beyaza vurdum sistemi yoksa almıcaktım bendekini satıp telafi ederim bir miktar thor hastası cok var
Olm altın mı yumurtluyon almışın harbiden
dalsijdaşidadadada

Ne gerek var la buna bu kadar

Tamam gerçekten eşi benzeri yok
ama hem büyük hemde pahalı bir psu

Olm altın mı yumurtluyon almışın harbiden
dalsijdaşidadadada

Ne gerek var la buna bu kadar

Tamam gerçekten eşi benzeri yok
ama hem büyük hemde pahalı bir psu
Bende bunun 1200 thoru var platinum 2 😂 bu seriden devam ömürlük kullanırım bunu 300k lık sisteme takacam acımadım bastım parayı 😂

Bende bunun 1200 thoru var platinum 2 😂 bu seriden devam ömürlük kullanırım bunu 300k lık sisteme takacam acımadım bastım parayı 😂
Olm tamam a tier psu ya güveniyosun tam anlamıyla

Ama bu parayı ödemeye gerek yok Bize de bi ateşle bari 10k Kasa fan değişcem

Bu Asus niye her şeyi acayip pahalıya satıyor? Ya da bunu alan neden alıyor mesela olayı ne?
valla bana sorarsanda boş iş rog ekosistemi kuranı kendine muhtaç bırakıyor giga anakartla rog ryujın pompa uyumlu calısmıyor mesela deli ediyor insanı

Sırf hem asus hemde rog hemde thor vs en tepeye konumlandırdığı model serisi olduğu için pahalı. Biraz da markaya modeline oyuncaklarına veriyosunuz bu parayı yalan yok

Bu psu yemek yapmıyor bi o kadar 😅

İşini yapıyor evet ama pahalıya yapıyor.

tank gibi 😁

Son düzenleme:
Ben asus armory create midir nedir o yazılıma ihtiyaç duyan hiçbir donanım almıyorum. Nefret ediyorum o yazılımdan. Rog psu yu da yazılım gerekmediği için aldım.

Geldi bakalım kuracam

Vay vay vay Almışsın hayırlı olsun

Taş gibi. İnci beyazı gibi kutuda resmen ahahah

Kibarca aç güzelce kur hocam kasaya sokarken çizme hakkaten uzun psu.

watt göstergesinin ordada koruyucu film var ama onu tırnakla çıkarma maket bıçağı gibi bişey bul çok ince bi ekran kağıdı yoksa gelmiyor çizersin dikkat et

Hocam psu montaj öncesi kutunun üzerine koy sağını solunu fotoğrafla derim

Köşedeki rgb şeffaf ROG kısmındada film var onlarıda unutma hocammm

Ram+İşlemci+Anakart parasına psu :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,069
Üyeler
203,053
Son üye
TalhaDeBruyne