🔥İndirim 🔥 Ktc H27t22c 6299 TL - Milli Monitörümüz 🔥

Alıntıyı görüntüle
Prime olmasına rağmen teslimat tarihi böyle (Ankara), Tahran'dan falan mı geliyor neden bu kadar fazla? Amazondan ciklet alsam aynı gün geliyodu normalde. Satın alan agalar sizde durumlar ne?
Satıcı teknoklik ama satıcı amazon olmadığı ürünlerde hızlı kargo geçerli değil teknoklik kendi gönderiyor burda.

Alıntıyı görüntüle
Prime olmasına rağmen teslimat tarihi böyle (Ankara), Tahran'dan falan mı geliyor neden bu kadar fazla? Amazondan ciklet alsam aynı gün geliyodu normalde. Satın alan agalar sizde durumlar ne?
benim kargoya verilmiş de keşke prime alsaydım ya. kargoyu DHL ye vermişler. Amazon kendi getirse iyiydi. En azından hem daha az tekmelerlerdi hem de kutuda hasar varsa tutanak tutarken kem küm etmezlerdi. :\

benim kargoya verilmiş de keşke prime alsaydım ya. kargoyu DHL ye vermişler. Amazon kendi getirse iyiydi. En azından hem daha az tekmelerlerdi hem de kutuda hasar varsa tutanak tutarken kem küm etmezlerdi. :\
Benimki de bugün öğlen verildi kargoya prime olsa da firma dhl gözüküyor hocam. Şahsen daha önce eski adıyla mng de çalıştım o yüzden şubeden şubeye kuryeden kuryeye değişir hasar durumu vs. Kargo hasarlı gelse bile kuryeye yüklenmemek lazım çünkü kuryenin eline ulaşana kadar transfer sürecinde de hasar görebiliyor biraz şans işi

Benimki de bugün öğlen verildi kargoya prime olsa da firma dhl gözüküyor hocam. Şahsen daha önce eski adıyla mng de çalıştım o yüzden şubeden şubeye kuryeden kuryeye değişir hasar durumu vs. Kargo hasarlı gelse bile kuryeye yüklenmemek lazım çünkü kuryenin eline ulaşana kadar transfer sürecinde de hasar görebiliyor biraz şans işi
yok ben kuryeye laf etmiyorum zaten. Ama hasarlı gelince tutanak tutmak isteyince mırın kırın ediyor diğer firmalar.

şu monitör elime sağlam geçsin ve ölü piksel olmasın başka bir isteğim yok ya. ilk defa monitör aldım. bunu da alırsam pc işi biter ne güzel. klavye falan çok dert değil.

şu monitör elime sağlam geçsin ve ölü piksel olmasın başka bir isteğim yok ya. ilk defa monitör aldım. bunu da alırsam pc işi biter ne güzel. klavye falan çok dert değil.
Ben de aslında psu değişecektim ama monitörü indirimde görünce gitti para :D İnşallah sorun olmaz diyelim şuan kullandığım monitörü de amazondan almıştım bir sorun çıkmamıştı çok şükür, inşallah bunu alan herkese de sağlam gelir

Ben de aslında psu değişecektim ama monitörü indirimde görünce gitti para :D İnşallah sorun olmaz diyelim şuan kullandığım monitörü de amazondan almıştım bir sorun çıkmamıştı çok şükür, inşallah bunu alan herkese de sağlam gelir
inşallh hocam. Ben de ilk defa pc aldım. para bittiğinden 6 7 aydır bitane 900 çözünürlüklü ekran kullanıyordum. hem indirim hem taksit görünce nasip oldu :)

Bizimki mi iyi bu mu iyi bilemedim, pivot harici pek bir fark görünmüyor hoparlör var mı o da belli değil sağda solda incelemesi de yok türkçe
Biraz araştırma sonucu:
6299 TL'ye satılan H27T22C %125 sRGB renk gamutu, 1220:1 kontrast (pchocası test videosunda %11-12 daha iyi sonuç almış) parlaklık 357 nit ölçülmüş videoda ve tcl csot panel
6999 TL'ye satılan bu model %131 sRGB renk gamutu, 1490:1 kontrast ve parlaklık 458 nit olduğu iddia ediliyor. İddia ediliyor dedim çünkü 6299TL lik olan da 400 nit iddia ediyor ama videoda 357 ölçülmüş max. Bunun panelinin bilgisini bulamadım
Sonuç olarak aradaki farklar böyle Pivot özelliği hariç. İkisinde de hoparlör yok. Şahsen ben 6299 TL'lik olanı almıştım monitör koluyla kullanacağım için iade etmemeye karar verdim. Onu kaçırdıysanız alınabilir bence neden olmasın 6 takside böldüğünde arada taksit başı 120 tl falan oynuyor

Son düzenleme:
monitör elime ulaştı. soluk geldi bana doygunluğu fulledim iyi oldu

Geri