marquise
80+
- Reaksiyon skoru
- 93
Onu bile görmemişim pardonQuicksilver bu mercury değil.Xfxte 3 model var
Swift quick mercury.
Satici kim link falan atabilir misiniz?
Satıcı buQuicksilver bu mercury değil.Xfxte 3 model var
Swift quick mercury.
Satici kim link falan atabilir misiniz?
Yazdım hocam değişim istedim bakayım cevap versinler ne olacakGözünden kaçmış olmalı adamlarin. Yine de siz yazin bana yanlis urun geldi diye degisim isteyin
Ben hiç modele bakmadım oc yazıyomu yazmıyor mu direk ona baktım daha da kötü yanlış ürün göndermişlerİlanda OC yazıp OC olmayan Mercury almamaya çalış gene. Vapor Chamber yok OC olmayan versiyonda.
Hocam satıcıyla görüştüm onlar sisteme quicksilver modeli girmişler sistem mercury olarak yansıtmış ondan ögle gönderilmiş iade edecem satıcı sorun yaşatmadı elimde olsa gönderirim ama yok diyor onun yerine bitane teşhir ürün buldum nitro plus 40 bine 2 yıl garantili olarak gönderecekler plastik kısmı kargoda ezilmiş testlerini yapmışlar sorun yaşamamışlarYanlış ürün gönderiminde değişim yapabilirsin. Sadece kutudan bunu anladıysan ekstra kutuyu açıp jelatinlerini çıkarıp bide kartı inceleyim deme yanlış ürün olduğu halde. Boş yere ürüne yazık olur. Kutudan teyit edebildiysen direkt kutuyu tekrar kolisine koy iade değişim başlat
Bana açılmış ürün gönderdiler açmadan önce video çekmiştim iade başlattım iade etmişlerdi
Sende de ürün yanlış gelmiş
Gelişmeleri yaz mutlaka hocam. 9070xt tercihinde XFX güzel markadır iyi seçim![]()