G.Skill 32 GB (2x16 GB) Tz5 Cl26 Alınır mı?

Cl26 diye iki katı parasını vermek baya mantıklı doğru diyosun. CL30 ram i 30000 liraya veriyolar 25000 lira CL26 diye verilir mi sence hocam?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani şu Ramin ondan farkı ne cidden meraktan soruyorum

Burda hocam fiyatı

ben olsam o paraya almam (6000 mts cl28 - 6400mts cl28 ram kullanıyorum)

ben olsam o paraya almam (6000 mts cl28 - 6400mts cl28 ram kullanıyorum)

Bu ram 6200 1:1:1 yakalar mı acaba diğer timinglere dokunmadan (veya çok gevşek dokunarak)

Ramler single rank çıkarsa bide 1 taşta iki kuş. SR ler DR lere göre daha kolay overclocklanıyor

Siz kafayı mı yediniz bunu indirim diye paylaşıp millete ucuz diye pazarlıyorsunuz? 48GB ram alınacak fiyata 32gb ram mi alınır 2cl 4cl az diye?? Bu fiyata alt tarafı ram alıyorsunuz bilgisayarın ne performansını uçuruyor da buna bu parayı vereceksiniz parasını hak etmiyorsa almayın kardeşim

Son düzenleme:
Bu ram 6200 1:1:1 yakalar mı acaba diğer timinglere dokunmadan (veya çok gevşek dokunarak)

Ramler single rank çıkarsa bide 1 taşta iki kuş. SR ler DR lere göre daha kolay overclocklanıyor
o kadar faydası yok. Dip tepe arası %5 i fps bazında geçemiyorum. Kararlılık performanstan daha önemli bence.

Olum bu fiyatlara bu kadar heyecanlanıyorsunuz da bir bana mı garip geliyor çok pahalı la :D
kafayı yemişler 5070 parasına 32gb ram almak ucuz mudur ya?? nasıl normal karşılanabiliyor bu

Geri