elimden bir kaza çıkarsa gerisini banka düşünsünyalnız duo çok tatlıydı yaekim'de elimden bir kaza çıkabilir
elimden bir kaza çıkarsa gerisini banka düşünsünyalnız duo çok tatlıydı yaekim'de elimden bir kaza çıkabilir
Yok dünya genelinde yaptı bu seferZam yaparak eski ürünleri sattıran tek ülke olabiliriz
çok acayip bir ülkeyiz millet aç gibi saldırdıZam yaparak eski ürünleri sattıran tek ülke olabiliriz
Gökkuşağı gibi renkleri var daha ne olsunŞu telefon şu paraları kesinlikle etmez. İphone 17 nasıl 99 bin oluyor ne özelliği var daha iki ay önce 74 bindi. Bildiğin insan söğüşlüyorlar. Alanlar ya al satçı ya telefoncu falandır. Normal bir kullanıcının alacağını sanmıyorum. 84 bin bile etmez 17.
Hocam 130kdan cikmayacak mi 18 pro nasil 100dolar fark varYeşil forumda almayın yenisi çıkcak dediğimde bi tane hardcore tekno king bana çok emin şekilde 300 dolar zamlanacak demişti zıhahahha
Türkiye fiyatlandırması baz alınabilecek bir kriter değil.Hocam 130kdan cikmayacak mi 18 pro nasil 100dolar fark var
Evet hocam Yurtdisi için öyle de Arkadaş 17 almayin 100dolar fazlasina 18 alirsiniz tarzi bir yorum yapmis arada TL olarak 35bin tl fark oldugundan yazdim. Birde avrupayada çok pahali veriyormus appleTürkiye fiyatlandırması baz alınabilecek bir kriter değil.Alıntıyı görüntüle
17 Pro 1099 Dolardan çıkmıştı. Hatta iPhone X'ten 16 Pro'ya kadar hep Pro model diyebileceğimiz iPhone'lar 999 dolardan başlıyordu.
Benim anlamadığım z fold 8 amerika'da 1900 dolardan çıktı 130'dan ön satışı başladı TR'de, şu anda 108 civarında, iphone duo 2 bin dolar ama TR'de 230 küsür. Yani cidden bir saçmalık var.Türkiye fiyatlandırması baz alınabilecek bir kriter değil.Alıntıyı görüntüle
17 Pro 1099 Dolardan çıkmıştı. Hatta iPhone X'ten 16 Pro'ya kadar hep Pro model diyebileceğimiz iPhone'lar 999 dolardan başlıyordu.
Apple sallamıyor. Android markalar TR özel fiyatlandırma yapıyor çünkü kendileri içinde rekabetleri var. Apple bunu umursamaz. Apple'ı alan alıyor zaten.Benim anlamadığım z fold 8 amerika'da 1900 dolardan çıktı 130'dan ön satışı başladı TR'de, şu anda 108 civarında, iphone duo 2 bin dolar ama TR'de 230 küsür. Yani cidden bir saçmalık var.