Gene Takovic
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,882
bana geldi hocam varsa sorun sorabilirsin.v3 pro 30k sürümünü evde kullanıyorum bunuda ofis için alsammı kararsız kaldım. pro sürümü benim kullanımıma göre gerçekten çok iyi özelliklede hypershift çok işime yarıyor ama bu modelde pro kadar rahat edebilirmiyim bilemedim.
pro daki rahatlık acaba hyperx te varmı en çok merak ettiğim konu bu teknik olarak farkları biliyorum da iki cihaz arasındaki switchler de farklı basma hissi vs hayal kırıklığı yaşatırmı pro ya göre onda kararsızım.bana geldi hocam varsa sorun sorabilirsin.
kullandım çok ağır iş için ideal ama oyun oynayacaksanız önermem ve pili çok hızlı bitiyor, bunu artık kullanmıyorum. razer cobra pro aldım hem şarjlı hem hafif öyle devamBugün incehesapa baktım ama hoşuma gitmemişti bunu alayım mı ne dersiniz?
hocam pro olanı kullanmadığım için tam fikir sahibi değilim ama benim için güzel ergonomik avuca tam oturuyor dediğiniz gibi uzun sürede kullansam yormuyorpro daki rahatlık acaba hyperx te varmı en çok merak ettiğim konu bu teknik olarak farkları biliyorum da iki cihaz arasındaki switchler de farklı basma hissi vs hayal kırıklığı yaşatırmı pro ya göre onda kararsızım.
Edit: aldım ya prodan ne kadar kötü olabilirki razer kalitesi tartışılmaz. benim gibi eli büyük bir insan için en ergonomik mouse. saatlerce kullansamda hiç ağrı yapmıyor.
alacaklar için püf noktası da söyleyeyim. amazon satıcısı seçerek visa karta 9 taksit vade farksız çıktı bende.
- 9 aylık taksitler 199,88₺ x 9 = 1.799,00₺
pro sürümü gerçekten kalite akıyor hocam öyle söyleyebilirim. şeffaf cam yüzeyde dahi tuhaf bir şekilde titremeden hareket ediyor.hocam pro olanı kullanmadığım için tam fikir sahibi değilim ama benim için güzel ergonomik avuca tam oturuyor dediğiniz gibi uzun sürede kullansam yormuyor
Şuan bende kullanıyorum hocam beğendim bende şuan kullanıyorum oyun oynamıyorum günde 6-8 saat açık kalıyor pil ömrünüde ekstradan bilgilendireceğim. Birde yandaki tuşu ayarlayamadımelime ulaştı şimdi mouse. pro sürümü ile bayağı fark var ama sensörü falan gayet başarılı benim gözümde ofis için mükemmel mouse oyun için denemek lazım net bir şey diyemiyorum.
Az önce Mediamarkt, Hyperx Pulse Haste2 wir. mouse un iadesini kabul etti. Bilinir marka olmasına güvendim ama berbat bir tecrübe oldu. Takılmalardan oyun oynayamadım. Ağırlıklı Fps oynuyorum. Macera aramadan iyi bir şey istiyorum. Uyar mı?Bu daha mantıklı bence. Razer pilli bir mouse ve 110 gram, bayağı ağır bir mouse bana göre bu bütçede alınmaz.
![]()
Darmoshark M3 V2 8K Wireless Gaming Mouse [Dual 8K & 58g]
Darmoshark M3 V2 8K Wireless Gaming Mouse [Dual 8K & 58g] özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com