Yardım RTX 5070 Takas Nasıl Olur Sizce ?

Reaksiyon skoru
6
Merhaba elimde Zotac twin edge Rtx 4070 super ekran kartı var garantisi bitti .
7-8 bin tl üzerine verip Gainward 5070 Python 3 Garantili kart ile takas sizce mantıklı mı ?

Yoksa gereksiz mi

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
4070 super ile 5070 neredeyse aynı güçte

Superleri beklemek mantıklı. 4070 superden 5070 e 7-8 bin tl vermek mantıklı değil

Mfg haricinde performans artışı görmeyeceksin

4070 superle 5070 zaten aynı güçte, vram de aynı, watt verimliliği olarak da bir şey elde etmeyeceksin. Tek artın frame gen olacak bence hiç gerek yok.

İyi de süperler ne zaman gelecek iptal oldu diyorlar
evet süresiz olarak ertelenmiş . eğer aynı güçteyse iki kartta daha yeni teknoloji daha uzun ömür ve garanti bakımından 7k fazlasına takası ben kabul ederdim

Bencede mantikli degil pek. Cok bi performans farki hok ki asagi yukari ayni seviye kartlar. Birkac bin olsa neysede 8 bin fark etmez bence yeni seriyi beklesen daha mantikli

Geçilir dostum 6-8k aralığı iyidir.

Merhaba elimde Zotac twin edge Rtx 4070 super ekran kartı var garantisi bitti .
7-8 bin tl üzerine verip Gainward 5070 Python 3 Garantili kart ile takas sizce mantıklı mı ?

Yoksa gereksiz mi

Geçilir teknoloji çok etkili mfg aşırı iş yapıyor sahte kare vs derler ama gözle ayırtedemediğin şeyleri 4-6x oynuyorsun. Süper bekle diyenler (bence çıkmaz da) çıkarsa o vramleri koyarsa ti dan pahalı olacağını bilmiyorlar herhalde? 4070super 25-26k hesapla ver üste geç 5070 e

Geri