🔥İndirim 🔥 Ktc H27t22c 6299 TL - Milli Monitörümüz 🔥

Benim monitör de bugün geldi. Testlerini yaptım bir sorun yok ölü piksel falan ips glowu da gündüz vakti hiç anlayamıyorum valla. Yalnız şöyle bi durum var monitörü f80e taktım şuan ben klavyeden yazı yazarken sallanıyor :D f80in ayarını yapmam lazım sanırım
Hafif mi?

Yok diğer monitöre göre biraz ağır hocam. F80 in de kutusunu kaybetmişim ayarlayamadım valla. Tek çarem en kısa zamanda 2. f80i alıp onun kutusunda gelenlerle ayarlamak :D

@Evenauxx eski monitorunuz neydi? Renk acisindan iyi mi monitor?
Renk açısından ayarları vs. yapınca gayet memnun etti hocam diğer monitörümdeki siyahlar daha iyiydi ama. Diğeri Wievsonic VA panel 165hz FHD şuan 2. monitör olarak kullanmaya devam ediyorum.

Renk açısından ayarları vs. yapınca gayet memnun etti hocam diğer monitörümdeki siyahlar daha iyiydi ama. Diğeri Wievsonic VA panel 165hz FHD şuan 2. monitör olarak kullanmaya devam ediyorum.
reisim renk ayarlarını paylaşabilir misin. hiç anlamam ayardan vs. Neleri açtın kapattın onları da yazarsan sevinirim.

reisim renk ayarlarını paylaşabilir misin. hiç anlamam ayardan vs. Neleri açtın kapattın onları da yazarsan sevinirim.
Pchocası youtube inceleme videosunun altında ayarları paylaşmış ben de onu yaptım hocam yoksa ben de pek anlamam. Ayarlar şu şekilde:

Görüntü Modu: User / Kişisel
Parlaklık: 55
Kontrast: 75
Siyah Eşitleme: 55
Keskinlik: 45
Gamma: 2.2 veya 2.4
Renk Sıcaklığı: Normal / User
RGB: 50 / 50 / 50
Hue: 50
Doygunluk: 60
Mavi Işık Filtresi: Kapalı
Adaptive Sync / FreeSync: Açık
OverDrive: Normal / Standart
MPRT: Kapalı
DCR: Kapalı
HDR: SDR kullanımda Kapalı
DDC/CI: Açık

Not: En hızlı OverDrive modunu önermiyorum. Normal / Standart mod, tepki süresi ve overshoot dengesi açısından daha iyi sonuç veriyor.

Parlaklık için 40 iyi bir başlangıç noktası. Çok aydınlık bir odada 50-55 civarına çıkarabilirsiniz. Renk ayarını da kendi gözünüze göre yapın.

Pchocası youtube inceleme videosunun altında ayarları paylaşmış ben de onu yaptım hocam yoksa ben de pek anlamam. Ayarlar şu şekilde:

Görüntü Modu: User / Kişisel
Parlaklık: 55
Kontrast: 75
Siyah Eşitleme: 55
Keskinlik: 45
Gamma: 2.2 veya 2.4
Renk Sıcaklığı: Normal / User
RGB: 50 / 50 / 50
Hue: 50
Doygunluk: 60
Mavi Işık Filtresi: Kapalı
Adaptive Sync / FreeSync: Açık
OverDrive: Normal / Standart
MPRT: Kapalı
DCR: Kapalı
HDR: SDR kullanımda Kapalı
DDC/CI: Açık

Not: En hızlı OverDrive modunu önermiyorum. Normal / Standart mod, tepki süresi ve overshoot dengesi açısından daha iyi sonuç veriyor.

Parlaklık için 40 iyi bir başlangıç noktası. Çok aydınlık bir odada 50-55 civarına çıkarabilirsiniz. Renk ayarını da kendi gözünüze göre yapın.
çok teşekkür ederim hocam.

Monitör geldi bebek gibi .

Monitör bana bugün geldi sağ olsun şansıma 2 adet ölü pixel gibi bir şey çıktı 4. Monitör iade edişim olacak

Ekler

• 13467.webp
    13467.webp
    1.6 MB · Hit: 62
  • 13475.webp
    13475.webp
    664 KB · Hit: 62
Geri