Eskiden para yoktu. Şimdi sistem yok. 6000tl Sistem önerisi.

Bütçeyi biraz daha zorlayıp hem anakartı asusa çevirebilirsin hemde +175 verip cougar kasayı seçebilirsin. Ama cougar kasanın ön tarafında fan yok kendin alıp takabilirsin anca.
Cougar kasanın ön hava akımı iyi gözükmüyor ayrıca bidaha fan alımı istiyor dedğiniz gibi. Hiç olmadı harici bir power alıp gelen powerı elden satmak gibi bir şey deneyebilirim.

Sistemde 6 parça varsa 3'ü bilmediğim bir marka. Ayrıca şirket olarak da bir satış şirketi olmalarına rağmen YouTube'daki içerik üreticilerine resmen savaş açmak gibi bir saçmalığa girdikleri için önceden beri sevmediğim bir şirket. Sistemlerin özelleştirme kısımlarında da aradığımı bulamıyorum.

Sistemde 6 parça varsa 3'ü bilmediğim bir marka. Ayrıca şirket olarak da bir satış şirketi olmalarına rağmen YouTube'daki içerik üreticilerine resmen savaş açmak gibi bir saçmalığa girdikleri için önceden beri sevmediğim bir şirket. Sistemlerin özelleştirme kısımlarında da aradığımı bulamıyorum.
Bir markayı bilmemeniz kötü olduğu anlamına gelmez, aksine sizin bilgisizliğinizdir...

Şöyle R5 2600x + Gigabyte 1660S ekran kartını kullanıp yanına corsair delta rgb kasa ve düzgün bir power veren site yok mu ya :( Dolar uçuşa geçmeden önce çok rahat alabiliyordum dediğim şeyleri :(

Senin bilmediğin ama kaliteli olan markalar, attıkları sistem tam 6000 TL ve tam senlik.
Kalitesiz falan da değil, en iyi seçeneklerden biri P2.5

Bir markayı bilmemeniz kötü olduğu anlamına gelmez, aksine sizin bilgisizliğinizdir...
Sonuçta az uz olmayan bir para vereceğim ve daha bilindik daha kullanılan markaları tercih etmek istememi anlayışla karşılamanızı umuyorum. Her markayı her modeli bilip nüfusuma geçirmeyeceğim tahmin edeceğiniz gibi. Elbette bildiğim çokça marka ve model var ve bazen bildiğiniz için bir parçayı kullanmak istemezsiniz. Burda iğneleyici laflar söylemeye gerek yok diye düşünüyorum. Teknobiyotik linki gönderen arkadaşların sistemine bakıyorum; 2060'a ihtiyacım yok ama modeli düşüremiyorum, 240gb ssd'si var bu devirde kime yetecek bu depolama +200 küsür ordan istiyor, işlemcisini değiştirmek istiyorum nerdeyse hiç bir sisteminde r5 2600x'e yer vermemiş site. Ben şimdi neden gidip Teknobiyotik üzerinden alayım sistemimi :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senin bilmediğin ama kaliteli olan markalar, attıkları sistem tam 6000 TL ve tam senlik.
Kalitesiz falan da değil, en iyi seçeneklerden biri P2.5
Ayrıca ben P2.5 için bilmediğim markalar demedim, sitenin diğer ürünleri için dedim. Şu sisteme 1660s' ekran kartına özelleştirilme verilse zaten düşünülmeden alınabilecek bir sistem fakat dediğim gibi şu anki haliyle bana uymuyor.

Son düzenleme:
nerdeyse hiç bir sisteminde r5 2600x'e yer vermemiş site
Çünkü R5 2600x devri kapanmış bir işlemcidir.
Gidip incehesap hazır sistemlerinde kazıklanabilirsiniz o halde.

RTX 2060'lı mis gibi bir sistem varken 2600x+1660S diye tutturmuşsunuz...

Çünkü R5 2600x devri kapanmış bir işlemcidir.
Gidip incehesap hazır sistemlerinde kazıklanabilirsiniz o halde.

RTX 2060'lı mis gibi bir sistem varken 2600x+1660S diye tutturmuşsunuz...
R5 2600x' e devri bitmiş diyerek r5 2600 öneriyorsunuz ikisi de 2018'in 3. çeyreğinde çıkmış işlemciler ve x modeli daha performanslı. Bunu geçiyorum sistemin sadece ekran kartı, işlemcisine bakarak karar veremeyiz kasaların fanları benim açımdan güzel durmuyor. Bu fanları tek renk yapabiliyor isek tamam ben bu sistemi alıcağım.

Hangi siteye baksam kasa-PSU yüzünden sistemler alınmaz halde oluyorlar. Kendin toplamaya çalışsan hazır sistemlere göre en az bi 800tl fazlası oluyor. Yıllar sonunda sistem alabileceğim ama alamıyorum çünkü sistem yok. 5600TL civarı maks 6000tl civarı güvenilir bir sistem önerir misiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,618
Üyeler
174,004
Son üye
Trick
Geri