Alpha45
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,849
Son 1 yılın en düşük fiyatına çok yakın bir seviyede , ürün muadilleriyle kıyaslanınca iyi gibi görünüyor. İhtiyacı olan değerlendirebilir.
Yok la konuyu kaptım antep fıstığı yiyecek adam mıyız biz bende bunun 48” olanı var param ona yettiAldın mı harbi
Adam ne düşse 10 tane alıyor inandın mıAldın mı harbi
65 miniled lazım bana tcl iffalcon. Şöyle 35 40 bin civarı gelirse benim evi bi aydınlatın havai fişek falanTelevizyon arıyordu ondan dolayı sordum ya![]()
![]()
Bu olay aklımdan çıkmış da artık ortaya çıktığı için mecburen düzeltmek zorunda kalacak zaten LG. Hatta birçok devlet ceza vesaire de keser zaten. O yüzden çok problem olmaz gibi bu süreçten sonra tabii de, yaptıkları bayağı sıkıntı. Onu unutmasaydım paylaşmazdım.Aloooo buranın yıkılması lazım hala fiyata odaklanılıyorinterneti verdiğiniz an residential rotating proxy oluyorsunuz
Alıntıyı görüntüle
Hala açıklama da yapmadılar çok merak ediyorum ne bahane sunacaklar.Bu olay aklımdan çıkmış da artık ortaya çıktığı için mecburen düzeltmek zorunda kalacak zaten LG. Hatta birçok devlet ceza vesaire de keser zaten. O yüzden çok problem olmaz gibi bu süreçten sonra tabii de, yaptıkları bayağı sıkıntı. Onu unutmasaydım paylaşmazdım.