❌İndirim Bitti! LG Oled77b56la.Apdz 77" 195 Ekran 4k Uhd Webos OLED TV 94.049 TL

Güzel fiyat mediamarktlarda hep özel sergilenen oled tvler olur fiyatları 100 bin üstü olur hep.Ama onların 77 inç olduğunu sanmıyorum bu kıyasla fiyat ucuz diyebiliriz

Aloooo buranın yıkılması lazım hala fiyata odaklanılıyor :D interneti verdiğiniz an residential rotating proxy oluyorsunuz

167769.webp

Aloooo buranın yıkılması lazım hala fiyata odaklanılıyor :D interneti verdiğiniz an residential rotating proxy oluyorsunuz

Alıntıyı görüntüle
Bu olay aklımdan çıkmış da artık ortaya çıktığı için mecburen düzeltmek zorunda kalacak zaten LG. Hatta birçok devlet ceza vesaire de keser zaten. O yüzden çok problem olmaz gibi bu süreçten sonra tabii de, yaptıkları bayağı sıkıntı. Onu unutmasaydım paylaşmazdım.

Bu olay aklımdan çıkmış da artık ortaya çıktığı için mecburen düzeltmek zorunda kalacak zaten LG. Hatta birçok devlet ceza vesaire de keser zaten. O yüzden çok problem olmaz gibi bu süreçten sonra tabii de, yaptıkları bayağı sıkıntı. Onu unutmasaydım paylaşmazdım.
Hala açıklama da yapmadılar çok merak ediyorum ne bahane sunacaklar.

Lg için artık life's good değil :D

Geri