MeGaDave06
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 517
Yok ya evde bakamam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Peynir verdik sadece![]()
Peynir vermişsin kucağından inmiyor. İmtihanın olabilir Allah sana nasibin olarak karşına çıkarmış.
Göz göre göre tekrar sokağa salma derim. Gruplara ve gerekli instagramdaki hayvanseverlerle iletişime geç ve bakacak kişiler bulmaya odaklan. Evde bakma ihtimalin ve bireylerin onay vermemesi açısından söyledim
Sessiz kullar. Ve evet 16-18 derecede üşür mü demeyelim tüyleri var soğuğa dayanaklı diyip geçemeyiz. Hangimiz bi hayvan gördükte “bu soğukta kalmış üşümüş belli” diyebiliyoruz ki? Bizim gibi titreyerek işaret etmezler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
O nasıl bir zorundalıkHer yemek verdiğimiz hayvanı sahiplenecek miyiz?
Hayır yemek verirsin ama seninle gelmez seni takip etmez bunda sorun yok. Ama ufacık bi yemekle bile senden ayrılmıyorsa hiç korkmuyorsa temas etmen ona daha iyi hissettiriyorsa mümkün olduğunca bakabilecek veya senin bakabileceğin bir çözüm bulman lazım. Hiç fark etmezsiniz böyle şeyler sınav olarak karşınıza çıkar Allah bakalım ne yapacak der
Vallaha şu dünyadada insanları sevmek güvenmek pek bi zor bildiğin üzere ama hayvana iyilik yaptığında onun verdiği vicdan sevinci başka
Yani arkadaşımız doğru söylüyor. Çünkü bunlar sokak hayvanları en çok korktuğu ilk şey insanlar olur
Pandemide eve yemek getirirken parkta bi köpek gördüm pek bi masumhane ve aç olduğunu hissettim. Dönerken onada yemek almıştım mesela yemeğini koydum kuyruğunu büzüştürüp oturdu benden uzak bana baktı yemedi 10 dakika boyunca. Meğerse benim ordan uzaklaşmamı bekliyomuş çünkü mahalle sakini onu besliyomuş zaten. Ben uzaklaşınca baktım yemeğe gidip yedi. Hayvan beni seçmedi kısacası
Son düzenleme: