❌İndirim Bitti! Asus Vg27aq5a 2k 27" 210 Hz Fast Ips Monıtor 9212₺ Amazon.Com.Tr

impacto

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
220
Bir süredir takip ediyorum 10.200₺ den düştü. Alternatif olarak GIGABYTE G27Q2 alınabilir ama kontrast oranı daha düşük kalıyor. Chatgpt ile 3 model karşılaştırdığım rtings, DisplaySpecifications ,TFT Central , Prad.de , Hardware Unboxed , Digital Trends gibi incelemelerdeki ölçümleri dikkate alarak böyle bir sonuç verdi. Monitörlere zam beklenirken fiyat alınabilir diye düşünüyorum.

Ek olarak Paraf 6 taksit ve 300₺ puan veriyor.

Edit : G27Q2 1600:1 kontrast gerçeği yansıtmıyor. Bilgiyi forumlardan bir yorumdan almış dayanağı yok.

Link : https://www.amazon.com.tr/dp/B0F8NQVCKS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1

1789156602334.webp

Son düzenleme:
Özelliklerine göre güzel monitör, ben aldım şansıma sorunlu geldi, panel sorumluydu kendini kapatıp açıyordu göz kırpar gibi. Satıcı Amazon diye hatırlıyorum. Redditte birkaç kiside de bu sorunu görmüştüm, sıkıntısız kullananlarda var. Satıcı ve gönderici Amazon güzel fiyat, alınır iade konusunda da sıkıntı olmaz Amazon olduğu için. Benimki direkt sorunsuz iade edildi. Gigabyte g27q2 aldım sonrasında. Onda da açık renklerde şerit halinde çizgi vardı. Gönderici Amazon ama satıcı İncehesap. İade ettim bekliyorum. Uzadı süreç 2 hafta olacak hala bekliyorum bakalım.

Özelliklerine göre güzel monitör, ben aldım şansıma sorunlu geldi, panel sorumluydu kendini kapatıp açıyordu göz kırpar gibi. Satıcı Amazon diye hatırlıyorum. Redditte birkaç kiside de bu sorunu görmüştüm, sıkıntısız kullananlarda var. Satıcı ve gönderici Amazon güzel fiyat, alınır iade konusunda da sıkıntı olmaz Amazon olduğu için. Benimki direkt sorunsuz iade edildi. Gigabyte g27q2 aldım sonrasında. Onda da açık renklerde şerit halinde çizgi vardı. Gönderici Amazon ama satıcı İncehesap. İade ettim bekliyorum. Uzadı süreç 2 hafta olacak hala bekliyorum bakalım.
Senin ki şanssızlık olmuş hocam. İade değil de değişim yapsaydın muhtemelen sorunsuz bir model gelirdi diye düşünüyorum. Bende Asus indirimini görmeden önce gaming gecesinde 8000₺ olmasına rağmen amazondan 8800₺ g27q2 almıştım. İndirimi görünce direk siparişi iptal ettim.

pivot yükseklik ayarı olmaması büyük eksi o kadar para veriyon şu özellikleri koymuyorlar

koorui g2721e aldım hz'inden dolayı bu konudaki monitörle arasında ne kadar fark var

bu ara 27 inç bakıyorum ama bundan mı alsam miniled mi alsam almışken bilemedim

Kesinlikle alınmaz 2 defa aldım coilwhine çıktı kronik coilwhine mevcut panelde

Aynı şekil bende kullanıyorum fakat bendede çıt sesleri geliyor plastik genleşmesi büyük ihtimal arada oluyor.Çokta rahatsız etmesene kullanıyorum mecbur.Onun dışında sorunu yok
Coilwhine durumunu biliyorum bir yerde denk gelmedim. Bende böyle bir durum olursa iade ederim.

Bir süredir takip ediyorum 10.200₺ den düştü. Alternatif olarak GIGABYTE G27Q2 alınabilir ama kontrast oranı daha düşük kalıyor. Chatgpt ile 3 model karşılaştırdığım rtings, DisplaySpecifications ,TFT Central , Prad.de , Hardware Unboxed , Digital Trends gibi incelemelerdeki ölçümleri dikkate alarak böyle bir sonuç verdi. Monitörlere zam beklenirken fiyat alınabilir diye düşünüyorum.

Ek olarak Paraf 6 taksit ve 300₺ puan veriyor.

Edit : G27Q2 1600:1 kontrast gerçeği yansıtmıyor. Bilgiyi forumlardan bir yorumdan almış dayanağı yok.

Link : https://www.amazon.com.tr/dp/B0F8NQVCKS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1

Alıntıyı görüntüle
1600:1 gercekleri yansitiyor çünkü test edilmiş bir şey. Kagitta yazilana bakmayin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

G27Q2 Kontrast 1600:1 gerçeği yansıtıyor dayanağı da bu:
Ben daha ilk aldigim günden dedim bunda siyahlar bir tik derin duruyor gozumle dahi fark ettigim bir durum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Iki modelde elime geçti ikiside gözüme ayni geldi siyahlarda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,277
Üyeler
203,772
Son üye
hasanakdemr
Geri