Macbook Neo Alınır mı?

Atrain00

80+
Reaksiyon skoru
10
Genelde iş için kullanıcam excel mail takibi vs gibi şeyler olacak. Airpods ve iphone kullandığım için macbook düşündüm aslında burda biraz da ekosisteme girmek için para vericem. Önerisi olan var mı acaba neo alınır mı yoksa gereksiz pahalı diyerek Windows’a mı kaymalıyım?

bana kalırsa cihaz güzel ama fiyatı artmış bana kalırsa m2 air al

bana kalırsa cihaz güzel ama fiyatı artmış bana kalırsa m2 air al
Arada nerdeyse 12-13 bin TL fark var o kadar verme konusunda kararsızım Neo yu bile alma konusunda kararsızım sadece iş için o kadar verilir mi diye

Alınmaz

Arada nerdeyse 12-13 bin TL fark var o kadar verme konusunda kararsızım Neo yu bile alma konusunda kararsızım sadece iş için o kadar verilir mi diye
yeter 6 tane 4k videoyu bile aynı anda editleyebilecek şekilde güçlü

Elektronik atık direkt, çok fazla eksiği var. İkinci el Air modellerine bak tam bütçe nedir

Hayır. M2 al. Neo alınacak ürün değil.

Ben anlamadım şimdi sırf keyfi olarak mı alacaksın yoksa cidden bilgisayara ihtiyaç duyduğun bir iş mi var? Öğrenciysen veya çevrende birisi varsa ve halihazırda kısmen ekosistemin içindeysen 33 bin liraya alınabilecek mantıklı laptoplardan birisi. Bu fiyatına kıyaslanabilecek Windows bir laptop soracak olursan Medion Signium 14 S1 bulunuyor. İşlemci gücü düşük olsa bile yine tatmin edebilecek düzeyde ekran süresi ve daha yüksek depolama ile ekran keyfi sağlıyor.

İllaki MacBook alacağım diyorsan Neo'nun 256/512 GB modelleri de düşünülebilir ama eskiden depolamalara göre fiyat farkı 5 bin lirayken şu an 8-9 bin lira olması can sıkıcı biraz. Yukarıdaki arkadaşlar M2 önermiş, evet mantıklı bir tercih olurdu ama şu an sıfırı gereksiz pahalı. Sırf Neo çıktıktan sonra Neo alınsın diye binlerce lira zam yedi fakat hala satılan bir model olduğu için ikinci elden yakın tarihlerde alınmışları uyguna bulmaya çalışabilirsin. Haricinde önermem.

Eğer işin Excel, Word ve mailin dışına çıkmıyorsa benim sana önerim daha demin bahsettiğim Medion olurdu. Daha güzel bir ekran, klavyesi aydınlatmalı, yeterli miktarda giriş portu var, depolaması 512GB, 16GB RAM ve tabi ki MacBook Neo/Air gibi olamayacak olsa da görece sessiz. Bataryası da işlemcisi U5 210H olduğu için çok hızlı tükeneceğini sanmıyorum fakat QHD+ 120Hz OLED bir ekranı da alıp MacBook kadar kullanamazsın. Birisi 10 saat götürecekse diğeri 6 saat götürür gibi.

Son düzenleme:
Genelde iş için kullanıcam excel mail takibi vs gibi şeyler olacak. Airpods ve iphone kullandığım için macbook düşündüm aslında burda biraz da ekosisteme girmek için para vericem. Önerisi olan var mı acaba neo alınır mı yoksa gereksiz pahalı diyerek Windows’a mı kaymalıyım?
alınmaz.

2. el m4 air al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,471
Üyeler
203,151
Son üye
thefrhat
Geri