Zechion
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,704
Merhaba. Online alışverişle iPhone 16 aldım. Geldiğinde kutusunda jelatin vardı o sebeple bi kıllandım. Normalde olmuyor çünkü.
Telefonun kutusu ve telefondaki seri numarası eşleşiyor Apple'a girdiğimde 2 yıl garanti gözüküyor.
Telefonun IMEI'sı kutudaki ve telefondaki eşleşiyor. E-Devlet üzerinde "ithalat yoluyla kaydedilen imei" yazıp telefon modeli iPhone 16 olarak yazıyıor.
Telefonum Airpodsum ve iPadim ile eşleşti. Airpodsumun özelliklerini kullanabiliyorum.
iPaddeki iCloud resimleri telefona geldi.
Apple'dan şöyle bir mail geldi.
Bir de App Store'da satın aldığım şeyler falan da senkronize edilmiş.
Bir de kamera kasıyor gibi onu da şimdi bi yazılım güncellemesi yapıyorum.
Normalde bu kadar şeyden sonra tamam derim fakat o jelatin ve kameranın kasma olayı kıllandırdı beni.
Telefonun kutusu ve telefondaki seri numarası eşleşiyor Apple'a girdiğimde 2 yıl garanti gözüküyor.
Telefonun IMEI'sı kutudaki ve telefondaki eşleşiyor. E-Devlet üzerinde "ithalat yoluyla kaydedilen imei" yazıp telefon modeli iPhone 16 olarak yazıyıor.
Telefonum Airpodsum ve iPadim ile eşleşti. Airpodsumun özelliklerini kullanabiliyorum.
iPaddeki iCloud resimleri telefona geldi.
Apple'dan şöyle bir mail geldi.
Bir de App Store'da satın aldığım şeyler falan da senkronize edilmiş.
Bir de kamera kasıyor gibi onu da şimdi bi yazılım güncellemesi yapıyorum.
Normalde bu kadar şeyden sonra tamam derim fakat o jelatin ve kameranın kasma olayı kıllandırdı beni.