Pick-Up Araç Hangisi Uygun?

ismim yok

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
66
tüm pick-up araçların şasi si genelde nissan navara şasi üzerine yapılıyor genelde tamiratı konusunda sıkıntı çekmezsin nissan bak toyota gereksiz pahalı off road yapacagın aracın ucuz olması lazım bozuldugunda üzülme

tüm pick-up araçların şasi si genelde nissan navara şasi üzerine yapılıyor genelde tamiratı konusunda sıkıntı çekmezsin nissan bak toyota gereksiz pahalı off road yapacagın aracın ucuz olması lazım bozuldugunda üzülme
Link bıraktıklarım dışında almayı düşünmüyorum.

Attığınız ilanlara baktığımda da km olarak toyota da cazip duruyor amarok tercih etmem

şimdi Hilux ile L200 arasında fiyat bakımında uçurum var burda tercih sizin
Yani aslında Hilux uzun yol konforu açısından daha iyi ama dediğiniz gibi arada uçurum var ve L200 bana daha dayanıklı geliyor.

Yani aslında Hilux uzun yol konforu açısından daha iyi ama dediğiniz gibi arada uçurum var ve L200 bana daha dayanıklı geliyor.
evet daha dayanlıklı olabilir ama fotoğrafları incelediğimde ön yolcu airbagi sanki işlemli gibi plastiğinin kenarları kalkmış, arka tampon hoş durmuyor yine birkaç plastik parça yerine tam oturtulmamış eğer L200 istiyorsanız da bunu pas geçin derim

Geri