- Reaksiyon skoru
- 65
Merhaba Pick-Up araç alacağım genel kullanım olarak Off-road, arazi, şehir içi kullanım ve uzun yolda konforlu olsun seçenekler şunlar:
tüm pick-up araçların şasi si genelde nissan navara şasi üzerine yapılıyor genelde tamiratı konusunda sıkıntı çekmezsin nissan bak toyota gereksiz pahalı off road yapacagın aracın ucuz olması lazım bozuldugunda üzülmeMerhaba Pick-Up araç alacağım genel kullanım olarak Off-road, arazi, şehir içi kullanım ve uzun yolda konforlu olsun seçenekler şunlar:
Link bıraktıklarım dışında almayı düşünmüyorum.tüm pick-up araçların şasi si genelde nissan navara şasi üzerine yapılıyor genelde tamiratı konusunda sıkıntı çekmezsin nissan bak toyota gereksiz pahalı off road yapacagın aracın ucuz olması lazım bozuldugunda üzülme
o zaman sonradan eklediginiz amarok daha cazip pazarlıgını yapın alınLink bıraktıklarım dışında almayı düşünmüyorum.
Başkalarınında yorumunu alıp değerlendireceğim teşekkür ederim.o zaman sonradan eklediginiz amarok daha cazip pazarlıgını yapın alın
Bütçe?Merhaba Pick-Up araç alacağım genel kullanım olarak Off-road, arazi, şehir içi kullanım ve uzun yolda konforlu olsun seçenekler şunlar:
2014 L200 kullanıcısıyım 0 aldık zamanında 160 bin km de her türlü koşulda kullanıldı araç şu ana kadar sadece yağ bakımı yapılarak geldi.Başkalarınında yorumunu alıp değerlendireceğim teşekkür ederim.
Ne amaçla kullanacağımı yazdım bütçe sınırı 2.500.000Bütçe?
Ne amaçlı kullancaktınız?
Amarok elendi desek yine kafa yormak gerekiyor.Attığınız ilanlara baktığımda da km olarak toyota da cazip duruyor amarok tercih etmem
şimdi Hilux ile L200 arasında fiyat bakımında uçurum var burda tercih sizinAmarok elendi desek yine kafa yormak gerekiyor.
Yani aslında Hilux uzun yol konforu açısından daha iyi ama dediğiniz gibi arada uçurum var ve L200 bana daha dayanıklı geliyor.şimdi Hilux ile L200 arasında fiyat bakımında uçurum var burda tercih sizin
evet daha dayanlıklı olabilir ama fotoğrafları incelediğimde ön yolcu airbagi sanki işlemli gibi plastiğinin kenarları kalkmış, arka tampon hoş durmuyor yine birkaç plastik parça yerine tam oturtulmamış eğer L200 istiyorsanız da bunu pas geçin derimYani aslında Hilux uzun yol konforu açısından daha iyi ama dediğiniz gibi arada uçurum var ve L200 bana daha dayanıklı geliyor.