Çözüldü✓ Bu İki Laptop Kronigi Varmidir. Nasildir?

SerkanK.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
610
Bütçe
37000
tam bu fiyat araligindan bir laptop olacak. butce artimi yoo eksiltmesi olur. 4050 alti bir modele de gerek yok. cs2 ve sadece ders calismasi için. bu laptoplarin kronigi sorunu varmi soylermisiniz yoksa bu butcede ekran kartsiz model dahami iyi olur?asagidaki laptop cs2 de idare eder mi??. mac veya ikinci el onermeyin lutfen.

https://www.akakce.com/laptop-noteb...ilgisayar-512-gb-16-gb-fiyati,1380700291.html

Ekler

• 14969.webp
    14969.webp
    105.5 KB · Hit: 33
cevap verecek bir hayırsever arıyorum 😅😅

3050 veya 4050 ekran kartlı cihazlara bak işin içine oyun girecekse.
dedigim gibi 36k da sadece gorseldeki iki cihaz var. genelde günlük kullanım ve ders sadece az miktarda cs baskada yok.

8GB RAMle oyun oynanmaz, 16GB olanlarını alacaksan olur.
ilerde ekleme yapar. sadece ram ivin 3050 almasin bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende farkindayim ram fusuk fakat 3050 almakta bu paraya degmez bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yukardaki iki laptoptan kronigi olmayan model hangisi ise onu onerecegim ben

o lenovonun aynısnı kullandım 2 yıl boyunca ram i mutlaka 16 yap sonrada alıp takabiliyosun aşırı basit
daha da diyeceğim laptop alma gereksiz
masaüstü al gerçekten

o lenovonun aynısnı kullandım 2 yıl boyunca ram i mutlaka 16 yap sonrada alıp takabiliyosun aşırı basit
daha da diyeceğim laptop alma gereksiz
masaüstü al gerçekten
hocam arkadasin sistemi var. genelde ders calismaya 30k civari laptop istiyor. belki cs oynarim en fazla diyor. eğer 4050 bulamazsak ekran kartsiz laptop onerecegim bende. bu fiyata yukardaki iki model buldum. eger yoksa sizin bildiginiz baska laptop bu iki modelden hangisi daha iyidir soyleyin yeter.

hocam arkadasin sistemi var. genelde ders calismaya 30k civari laptop istiyor. belki cs oynarim en fazla diyor. eğer 4050 bulamazsak ekran kartsiz laptop onerecegim bende. bu fiyata yukardaki iki model buldum. eger yoksa sizin bildiginiz baska laptop bu iki modelden hangisi daha iyidir soyleyin yeter.
lenovo ama ağır bi laptop dur bilginize

Yav hocam Macbook niye olmaz bana açıklayabilir misiniz?

Yav hocam Macbook niye olmaz bana açıklayabilir misiniz?
hocam arkadas istiyor ben degil. arkadas mac istemiyor cevabi net. bana sormaya gerek yok. bende biliyorum bu fiyatlara etmiceni lakin ARKADAŞ istiyor o yuzden soruyorum bende.

Geri