Dövüş sporu önerisi yapar mısınız

Valla kanka elimi ben hissetmiyorum artık tekme daha etkili ama karşı tarafın amel defteri hemen kapansın istemem :d
Kickboxta ustalaştıktan sonra bazen kendimden korkuyorum.
Bazen kendimi kaybediyorum.
Kavgada eğerki çok ileriye gidersen ölümcül oluyor yumruklar.
İyiki şuana kadar ciddi kavgaya katılmamışım.
İnş hiç gerek kalmaz.

Kankam zaten kişisine göre değişir spor dallarını karşılaştırmak mantıklı bir hareket değil aralarından hangisi ilgini çektiyse spor dalını seçmeni öneririm Muay Thai de çok iyi bir savunma sanatıdır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kickboxta ustalaştıktan sonra bazen kendimden korkuyorum.
Bazen kendimi kaybediyorum.
Kavgada eğerki çok ileriye gidersen ölümcül oluyor yumruklar.
İyiki şuana kadar ciddi kavgaya katılmamışım.
İnş hiç gerek kalmaz.
Reis o yüzden alttan alıyorum ben sürekli zaten nasıl kavga ettiğini bilen kişiler sataşmıyor bu sene ciddi olarak 2 kavgam oldu oda aileye küfür yüzünden ve en yakın arkadaşımı 5 kişi toplanıp dövmeleriydi başka bir problem olmadı sen zaten darma duman edersin büyük olmadığı sürece alttan al reis.

Ben olsam nijitsu ya da krav maga giderdim.
Krav maga ile silah birine bile saldırabilirsin.
Nijitsu ile havalı takla ve tekmeler atarak düşmanı gizlice bir süper kahraman gibi yenibilirsin fakat;
Sporda önemli olan verdiğin emektir.
Mesele sen 1 yıllık bokscu ol ama 2.5 yıllık karateci dişlerini sana hediye eder.

Ben olsam nijitsu ya da krav maga giderdim.
Krav maga ile silah birine bile saldırabilirsin.
Nijitsu ile havalı takla ve tekmeler atarak düşmanı gizlice bir süper kahraman gibi yenibilirsin fakat;
Sporda önemli olan verdiğin emektir.
Mesele sen 1 yıllık bokscu ol ama 2.5 yıllık karateci dişlerini sana hediye eder.
Hocam krav magayı biliyorum ,
Ama ninjitsu hakkında bilgim yok biraz açıklar mısınız?

Hocam krav magayı biliyorum ,
Ama ninjitsu hakkında bilgim yok biraz açıklar mısınız?
Binevi ninjalık.
Karete gibi ama daha iyi.
Nijitsu; ninjaların samuraylara karşı kullandığı ve ninjaların havada bıçak tutmaktan,ters takla atarak dönen tekmeye kadar her türlü efektif hareketi yapması.

Kısacası binevi ninja oluyorsun

İyi akşamlar
15 yaşındayım,
Ve yakın zamanda bir dövüş sporuna başlamak istiyorum.
Liseye geçeceğim o yüzden kendimi savunmayi sokakta ve okulda öğrenmek, dövüşmeyide bilmek istiyorum.
Öneriniz hangi dövüş sporu olur ?
Yardımcı olursanız sevinirim...
boks yapmanı tavsiye ederim. ancak çok dikkatli bir şekilde hoca seç. bu sadece boks için değil tüm spor dalları için. hocanın önemi çok büyük

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,576
Üyeler
187,531
Son üye
dyremordd
Geri