Cs2 Bıçakları: Hangisi Daha İyi?

Ktinos

80+
Reaksiyon skoru
4
1789402744577.webp
Merhaba sizce hangisi fiyatları aynı kafam karıştı . birinin float cok dusuk diğeri de parlıyor ve zaten float cok fark etmiyor cs2 gurmelerini beklerim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
blue steel her türlü ama aşınma çok etkiliyormu oyun içi bak

blue steel 10 kat daha iyi, csfloat'tan bak istersen çok daha iyi fiyatlar çıkar muhtemelen

1789403141218.webp

en avantajlı fiyatlar bunlar görünüyor csfloat'ta, $69.51lik satıcı online almak istersen muhtemelen 3-5dkya trade gönderir.
senin bıçak 64+17yse buraya göre pahalıya geliyor çünkü attıklarım 0.3X float ve daha ucuz. skinland'de fiyatlar bir tık daha pahalı oluyor ama instant satışsa ve beklemek seni gerecekse oradan al. bıçak rengiyle animasyonuyla o bütçede rakipsiz...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

swap yapacaksan skinlerini öldürme, bakiye ekleyerek satın al derim mümkünse. öteki türlü hem ucuz ürün bulamıyorsun hem de eldekileri biraz ucuza veriyorsun. skinlerin covert falansa verme boşuna.

Alıntıyı görüntüle
en avantajlı fiyatlar bunlar görünüyor csfloat'ta, $69.51lik satıcı online almak istersen muhtemelen 3-5dkya trade gönderir.
senin bıçak 64+17yse buraya göre pahalıya geliyor çünkü attıklarım 0.3X float ve daha ucuz. skinland'de fiyatlar bir tık daha pahalı oluyor ama instant satışsa ve beklemek seni gerecekse oradan al. bıçak rengiyle animasyonuyla o bütçede rakipsiz...

swap yapacaksan skinlerini öldürme, bakiye ekleyerek satın al derim mümkünse. öteki türlü hem ucuz ürün bulamıyorsun hem de eldekileri biraz ucuza veriyorsun. skinlerin covert falansa verme boşuna.
yok hocam 64 dolar 17 dolar bende var 47 48 dolar vercem yani

yok hocam 64 dolar 17 dolar bende var 47 48 dolar vercem yani
1789404460070.webp

o zaman eyv fena değil ama float bence yüksek, $69.95'e 0.25 var taze düştü siteye alabilirsen bunu al

ek olarak animasyondan dolayı o bütçede falchion var, rare animation'da bıçağı avuç içinde denge tutuyor ve çok sık denk geliyor.
qq animasyonu şekil gut ve huntsman knife var
kukriyi inspect spam yaparsan şaplak atıyor gibi oluyor, keyifli
ursus'un elde çevirme animasyonu güzel ama bu bütçede renk kataloğu biraz sıkıntılı.

diğer hiçbir bıçağı önermiyorum

Son düzenleme:
Alma.

Bu oyun Vacnet saçmalığını düzeltene kadar bırak oyuna yatırım yapmayı oyuna bile girmek mantıklı değil.
24-25 Ağustosda büyük bir ban dalgası oldu. Botları banlayacağız diye sistem arada masum oyunculara da ban attı.
7000 e yakın oyuncunun banını kaldırdılar, fakat hala çok fazla mağdur var ve son 1 haftadır kimsenin banı kalkmıyor.

Benim de 2 hesabım yasaklandı sebepsiz yere, defalarca Steam Supporta yazdım, manuel bir inceleme yapmaları için yalvardım fakat bot cevaplar aldım sadece.

Bir oyun hilecileri banlamak için kaynak yaratıp uğraşmak yerine bu işi yapay zekaya bırakıyorsa görebileceğin üzere kimse güvende değil.

blue steel her türlü ama aşınma çok etkiliyormu oyun içi bak
Blue steel de asinma farki neredeyse yok denecek kadar az

Alma.

Bu oyun Vacnet saçmalığını düzeltene kadar bırak oyuna yatırım yapmayı oyuna bile girmek mantıklı değil.
24-25 Ağustosda büyük bir ban dalgası oldu. Botları banlayacağız diye sistem arada masum oyunculara da ban attı.
7000 e yakın oyuncunun banını kaldırdılar, fakat hala çok fazla mağdur var ve son 1 haftadır kimsenin banı kalkmıyor.

Benim de 2 hesabım yasaklandı sebepsiz yere, defalarca Steam Supporta yazdım, manuel bir inceleme yapmaları için yalvardım fakat bot cevaplar aldım sadece.

Bir oyun hilecileri banlamak için kaynak yaratıp uğraşmak yerine bu işi yapay zekaya bırakıyorsa görebileceğin üzere kimse güvende değil.
faceit oynayabilirsin

Geri