Hacışakirli zemzem
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,792
Bugün 4 kere filan oldu böyle oyunda yırtılma filan oluyor core voltage -112 di 100 e çektim ama yine veriyor çözümü nedir acaba ?
+0Power limit kaçta?
Apex legendsmı oynuyorsun dostum?Bugün 4 kere filan oldu böyle oyunda yırtılma filan oluyor core voltage -112 di 100 e çektim ama yine veriyor çözümü nedir acaba ?
EvetApex legendsmı oynuyorsun dostum?
Konu dışı ama bir soru sormak istiyorum. 6. Sezon güncellemesinden sonra oyun içinde sanki karakterimin üzerinde bulut varmıs gibi etrafım karanlık oluyor, gölge oluyor. Sendedi benzer bir durum varmı?
Bende öyle bir durum yokKonu dışı ama bir soru sormak istiyorum. 6. Sezon güncellemesinden sonra oyun içinde sanki karakterimin üzerinde bulut varmıs gibi etrafım karanlık oluyor, gölge oluyor. Sendedi benzer bir durum varmı?
Nasıl düzeltebilirim acaba.Bende öyle bir durum yok
Bende öyle bir durum yok
seviyeniz ve rankınız ne acabaNasıl düzeltebilirim acaba.
Güncelleme esnasında sık sık durdurup yeniden devam ettirmiştim, odan kaynaklı olabilirmi acaba
Video ayarlarını sıfırlayın veya oyunu doğrulayın düzelme ihtimali varNasıl düzeltebilirim acaba.
Güncelleme esnasında sık sık durdurup yeniden devam ettirmiştim, odan kaynaklı olabilirmi acaba
209 levelim, Sezon yeni başladığı için rankım altın 4seviyeniz ve rankınız ne acaba?
Rank silver 4 takılı kaldım en yüksek platin 4 olmuştum ondan sonra sezon bitmişti seviyemde 120 yi geçmiştirseviyeniz ve rankınız ne acaba?
Nereden doğrulanıyor oyun?Video ayarlarını sıfırlayın veya oyunu doğrulayın düzelme ihtimali var