Bist100' De Neler Oluyor??

Reaksiyon skoru
170
Ülkeye bugün atom bombası düştü de haberimiz mi yok nedir bu düşüşlerin sebebi portfoy kan ağlıyor küçük yatırımcı yavas yavas nanay

Ülkeye bugün atom bombası düştü de haberimiz mi yok nedir bu düşüşlerin sebebi portfoy kan ağlıyor küçük yatırımcı yavas yavas nanay
Kaç gündür düşüş sinyali yakıyor fon düzenlemesi sonrası fonlar piyasadan parayı çekiyorlar zaten beklenen bir şeydi

Son düzenleme:
harbi atom bombası düştü sandım bi bakayım piyasaya dedim de elle tutulur bir şey de yok. mehmet şimşek biraz açıklama yapmış da onun da borsayla pek bir ilgisi yok. ilginç mevzular dönüyor ama hadi hayırlısı

benim takip listemde 85 tane hisse var hepsi kırmızı ıuhfıudshgfwehgu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

az bir şey bjkas almıştım dün o da taban olmuş sadece netgl halka arzı tek var 56 lot

harbi atom bombası düştü sandım bi bakayım piyasaya dedim de elle tutulur bir şey de yok. mehmet şimşek biraz açıklama yapmış da onun da borsayla pek bir ilgisi yok. ilginç mevzular dönüyor ama hadi hayırlısı
11 de açıklama yapmış yaptırımlara karşı önlem cart curt ondan mı düştü acep

11 de açıklama yapmış yaptırımlara karşı önlem cart curt ondan mı düştü acep
buraya bakıncada pek alakası yok gibi açıklamayı yapmadan düşüşteymiş zaten

Ekler

• IMG_0293.webp
    IMG_0293.webp
    56.4 KB · Hit: 15
Kaç gündür düşüş sinyali yakıyor fon düzenlemesi sonrası fonlar piyasadan parayı çekiyorlar zaten beklenen bir şeydi
bu kadar hisseyi etkilemesini kimse beklemiyordu bence

benim takip listemde 85 tane hisse var hepsi kırmızı ıuhfıudshgfwehgu

az bir şey bjkas almıştım dün o da taban olmuş sadece netgl halka arzı tek var 56 lot
portfoydeki hisseyi maliyet dusureyim diye -5 den aldım taban oldu durduk yere 1 saatte zarar yazdık :D

bir seyler olacak sanki ileride mal çekiyorlar

Geri