❌İndirim Bitti! Mio Mivue J20 Fhd G-Sensor Wi-Fi Araç İçi Ön ve Arka Uyumlu Kamera 1529 TL

Berkay1010

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
263

Ekler

• IMG_8691.webp
    IMG_8691.webp
    80 KB · Hit: 31
Son düzenleme:
alınır mı

Hızla tükendi. Zaten 3 adet görünüyordu. Sonuncuyu aldım. Teşekkür ederim.
Güle güle kullanın hocam. Vatan bilgisayarın kendi sitesinde stok halen görünüyor. Linki güncelledim. Almayı düşünen arkadaşlar oradan da alabilir.

Güle güle kullanın hocam. Vatan bilgisayarın kendi sitesinde stok halen görünüyor. Linki güncelledim. Almayı düşünen arkadaşlar oradan da alabilir.
bu ürün dahili bataryalı mı kablolu mu anlamadım psu gibi kapasitör falan var :D

bu ürün dahili bataryalı mı kablolu mu anlamadım psu gibi kapasitör falan var :D
evet kabloya ılla takıyor muyuz bende anlamadım yolda gıderken oralardan kablonun sarkması hıc hos degıl bataryalı olsa arada doldursam oyle ıse alayım dedım fakat vıdeolarda goremedım

evet kabloya ılla takıyor muyuz bende anlamadım yolda gıderken oralardan kablonun sarkması hıc hos degıl bataryalı olsa arada doldursam oyle ıse alayım dedım fakat vıdeolarda goremedım
altta video bak, ben beğenmedim ya

Araç Kamerası bataryalı alınmaz. En çok güneş alan yere takıyorsun o sıcağa dayanmaz birde kendi çalışma ısısı var direk kapatır kendini ya da daha kötüsü patlar.
Süper kapasitör olanlar ısıya en dayanıklıları oluyor.
Kablosunu da direk trimlerden geçirince çok görünmüyor.

Geri