9 taksit olması bir nebze rahatlatır hocam şuan zaten ucuza sistemler bulmak artık zorlaştı.Peşin fiyatına 9 taksit var alınır mı ne diyorsunuz ??Alıntıyı görüntüle
Ayrı ayrı topladığımda fiyat aynı çıkıyor. Pc de almam lazım sence fiyatlar düşer mi veya önerdiğin bir pc olur mu ?9 taksit olması bir nebze rahatlatır hocam şuan zaten ucuza sistemler bulmak artık zorlaştı.
pahalı bencePeşin fiyatına 9 taksit var alınır mı ne diyorsunuz ??Alıntıyı görüntüle
tüm parçaların marka modellerini görebiliyor musunuz
3d işlemci yok ama ondapahalı bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bunu yükseltip alınabilir. sadece vatana baktım diğer sitelerde başka fırsatlar olabilir. bu gece incehesapta indirim olacak. düşecek sağlam bir sistem.
AMD R5 7500F - RX 9070 XT - A620AM - 1TB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RX 9070 XT - A620AM - 1TB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Ram ve ssd yi göremiyorumtüm parçaların marka modellerini görebiliyor musunuz
bütün parçalar kötü olup 3d mi terciih edersin? diğerleri iyi sadece işlemci 3d olmayan mı tercih edersin?3d işlemci yok ama onda
Ram ve ssd yi göremiyorum
Bunu önerir misiniz cidden? ram konusunda sıkıntılı gibi ssd ve kasada da yine kararsız kaldımpahalı bence
bunu yükseltip alınabilir. sadece vatana baktım diğer sitelerde başka fırsatlar olabilir. bu gece incehesapta indirim olacak. düşecek sağlam bir sistem.
AMD R5 7500F - RX 9070 XT - A620AM - 1TB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RX 9070 XT - A620AM - 1TB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
kanka ram neyi sıkıntılı anlamadımBunu önerir misiniz cidden? ram konusunda sıkıntılı gibi ssd ve kasada da yine kararsız kaldım
Brom bende almaya çalışıyorum bugün ince hesaptan aldım ama iptal edebilirimBunu önerir misiniz cidden? ram konusunda sıkıntılı gibi ssd ve kasada da yine kararsız kaldım
Hocam benim bütçe 100 k peşin fiyatına taksitli olursa amakanka ram neyi sıkıntılı anlamadım
bütçe ne
hangi siteler yapıyor bak istersen bakayım. incehesaptan ne aldınBrom bende almaya çalışıyorum bugün ince hesaptan aldım ama iptal edebilirim
Hocam benim bütçe 100 k peşin fiyatına taksitli olursa ama