🔥İndirim Gamepower Ultima Wireless 7.1 Surround 2000 Mah Kulaklık | 1.599 TL

Logitech giriş seviyesinin bile 3 4 yıl sonra yedek padini buldum hem kumaş hem suni deri iki seçenek var.

4 sene gamepower raijin kullandım. Pederi haliyle döküldü yenisi alayım dedim hiçbir yer satmıyor bulamadım.
eski padlerin şeklini ölçüsünü iyi hesaplarsan muadil başka padler de uyabiliyor. bende mihawki bulamamıştım . asusun bi modeli baya benziyordu alacaktım sonra aero ultra kulaklık aldım ona gerek kalmadı

eski padlerin şeklini ölçüsünü iyi hesaplarsan muadil başka padler de uyabiliyor. bende mihawki bulamamıştım . asusun bi modeli baya benziyordu alacaktım sonra aero ultra kulaklık aldım ona gerek kalmadı
Baya baktım kanka bulamadım sonra senin gibi bu pad uyar mı uymaz mu diye bakınırken ben de yeni kulaklık aldım 😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Logitech giriş seviyesinin bile 3 4 yıl sonra yedek padini buldum hem kumaş hem suni deri iki seçenek var.
Mesela G432 lerin bile padleri her yerde bulunabiliyor hala evet

Fason üretim, doğru model ve fabrikayı buldukları sürece sorun çıkmaz. Eskiden kötüydüler, şu anda da bence muazzam değiller ama eskiye göre yargılamamak lazım.
Klavye işinde hala çok kötüler 2 sene önce %60 boyutunda bir klavyelerini almıştım rgb açınca cızırtı yapıyordu iade etmiştim. 1 ay önce falan yine bir klavyelerini aldım lansman indiriminde bundada cızırtı vardı. Bu sefer iade edemedim. Ölü ve zarar fiyatına sattım

İhtiyacım yok ama alınır mı bu fiyata

Ekler

• 1790014933847.webp
    1790014933847.webp
    41.2 KB · Hit: 96
Klavye işinde hala çok kötüler 2 sene önce %60 boyutunda bir klavyelerini almıştım rgb açınca cızırtı yapıyordu iade etmiştim. 1 ay önce falan yine bir klavyelerini aldım lansman indiriminde bundada cızırtı vardı. Bu sefer iade edemedim. Ölü ve zarar fiyatına sattım
Katılıyorum, şu alüminyum klavyeyi ₺1300-1400 falan aldım. Satarım kurtulurum da, hem gereksiz ağır hem de kutuya verdikleri emeği, keşke RGB saçmalığını absorbe edip tuş kalitesi ve alüminyum (adını unuttuğum siyah, beyaz tavalar gibi) kısmına yakışacak bir kenara falan yaptırsalardı.

Gamepower'ın hatası bence yanlış ürün modellerien yatırım yapmaları. Lansman fiyatı da bir nevi reklam, Trendyol'da öne çıkarıyor ve genel kitleye daha çok satıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İhtiyacım yok ama alınır mı bu fiyata
Satabilirim diyorsan al açma kutusunu, 1-2 ay sonra kâr edersin.

Videolarda sadece mikrofon olarak bu bayağı leş geldi bana. Genel ürün önerisi isteyene bir video atmıştım. Orada test ediyor bayağı garip geliyor ses.

Onun dışında ses tarafında H2015 PRO ATK uygulama avantajı var. Bir de bence H2015'in kullandığı o tasarım (HyperX ve pahalı stüdyo kulaklıkları da kullanıyor) sağlamlık açısından en güveniliri.

Videolarda sadece mikrofon olarak bu bayağı leş geldi bana. Genel ürün önerisi isteyene bir video atmıştım. Orada test ediyor bayağı garip geliyor ses.

Onun dışında ses tarafında H2015 PRO ATK uygulama avantajı var. Bir de bence H2015'in kullandığı o tasarım (HyperX ve pahalı stüdyo kulaklıkları da kullanıyor) sağlamlık açısından en güveniliri.
elindeki güzel yeterli .
Elimde ki fazlasıyla tatmin ediyor uygun geldi fiyatı kablosuz gaming kulaklık için iyi fiyat kenarda dursun diye alayım dedim aslında yeni çıkmış fiyatı artar diye düşünüyorum

Yok be, nedense mert bayantemur videosunda ses bi tuhaf, çok geniş bir stüdyoda olduğundandır diye düşünüyorum. Onur Akçagöz de incelemiş ürünü, onun videosunda kulaklığın mikrofon sesi muazzam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,467
Üyeler
203,843
Son üye
SuperiorAppworks
Geri