Focus pen 2k pro olanı 3k sanırım en ucuz kendi sitesinde varbide hocam kalemi sadece resmi satıcı mı satıyor onun dışında göremedim de
Pad 7 ekranı netlik, IPS olması, yenileme hızı, canlılık konusunda çok çok daha iyiBende S10FE var bi arkadaşımda tab7 bence samsung daha iyi. İndirim kovalarsanız daha uyguna getirebilirsiniz
Bahsettiğim gibi arkadaşımda daha çok beğeniyor s10fe yi. Kişiden kişiye değişen bişey. Ben samsung aldım memnunum gene olsa gene samsung alırımFocus pen 2k pro olanı 3k sanırım en ucuz kendi sitesinde var
Pad 7 ekranı netlik, IPS olması, yenileme hızı, canlılık konusunda çok çok daha iyi
Tab s10fe ufs 3.1 pad 7 UFS 4.0
Hafıza olarak pad 7 iki kat daha fazla
İşlemci olarak pad 7 çok çok daha iyi
Samsung'un sadece güncelleme süresi ve kalem artısı olabilir ama focus pen de gayet ise yarar bir kalem ayrıca Bluetooth özellikleri de var
Ben şahsen s11 altı Samsung almam s11 altındaki Samsung tabletler ne işlemci olarak ne de ekran olarak beni tatmin etmediler. Sadece s10 lite öneririm o da ucuz kalemli tablet arayanlar için olur
Bence demişsin kişisel zevk olabilir tabii ki
Yani kişisel zevk ben de iki tableti denedim gözüme pad 7 hitap etti arayüze falan alışkınsan ve daha verimli buluyorsan normalBahsettiğim gibi arkadaşımda daha çok beğeniyor s10fe yi. Kişiden kişiye değişen bişey. Ben samsung aldım memnunum gene olsa gene samsung alırım