🔥İndirim Sharkoon Psu Standart 850w Cybenetıcs Sılver 🔥🔥 3.796tl

Reaksiyon skoru
123
çok iyi fiyat bu arada

Gördüm de C- için pek güzel gelmedi psu konusunda pimpirkliyim aşırı ucuz sistem değilse orta halli am4 sisteme bile en az B tier psu tercih ederim

Alan varsa iade etsin harbiden kötü PSU

Gerek yok bu fiyata gen5 te değil zaten high power element revo 850w gen5 öneririm 3799

6bine 1200w platini aldık geçen ay on numara psu , bu nasıl bilemem

Yakın zaman 3000 veya altına satıldı bu ürün yine düşer kaliteli değil o kadar

İş yerinde kullanılan bilgisayarlarda, 2014 - 2026 yılları arasında arıza yapan güç kaynakları listesinde Evga, Sharkoon, High Power, FSP markaları var.
Hala sorunsuz çalışan güç kaynakları ilk nesil Corsair RM ve HX serisi güç kaynakları, ilk nesil XPG Core Reactor ve ne zaman satın alındığı, kaç yıldır kullandığımızı hatırlamadığımız bir Raidmax ve Coolar Master güç kaynağı var.
8 - 10 yıldır sorunsuz çalışan güç kaynakları CWT üretimi Corsair güç kaynakları olduğu için arıza yapan güç kaynakları yerine CWT üretimi olan, XPG Core Reactor, Core Reactor II, Corsair RMX ve Asus Aura Gold güç kaynakları aldım.
Kişisel bilgisayarlarımda da CWT üretimi son nesil Corsair RM1000x ve XPG Core Reactor II 1000W kullanıyorum.
İş yeri için yedekte dursun diye, geçen cuma akşamı İncehesap Gaming Gecesi'nden XPG Core Reactor II VE 750W 4.300 liraya aldım.
Naçizane tavsiyem, CWT üretimi, rüştünü ispat etmiş CSZ, CSE, CXT, CTT platformları, uzun yıllardır farklı markaların halen satışta olan ürünleri içinden güç kaynağı seçmeniz olur.

İş yerinde kullanılan bilgisayarlarda, 2014 - 2026 yılları arasında arıza yapan güç kaynakları listesinde Evga, Sharkoon, High Power, FSP markaları var.
Hala sorunsuz çalışan güç kaynakları ilk nesil Corsair RM ve HX serisi güç kaynakları, ilk nesil XPG Core Reactor ve ne zaman satın alındığı, kaç yıldır kullandığımızı hatırlamadığımız bir Raidmax ve Coolar Master güç kaynağı var.
8 - 10 yıldır sorunsuz çalışan güç kaynakları CWT üretimi Corsair güç kaynakları olduğu için arıza yapan güç kaynakları yerine CWT üretimi olan, XPG Core Reactor, Core Reactor II, Corsair RMX ve Asus Aura Gold güç kaynakları aldım.
Kişisel bilgisayarlarımda da CWT üretimi son nesil Corsair RM1000x ve XPG Core Reactor II 1000W kullanıyorum.
İş yeri için yedekte dursun diye, geçen cuma akşamı İncehesap Gaming Gecesi'nden XPG Core Reactor II VE 750W 4.300 liraya aldım.
Naçizane tavsiyem, CWT üretimi, rüştünü ispat etmiş CSZ, CSE, CXT, CTT platformları, uzun yıllardır farklı markaların halen satışta olan ürünleri içinden güç kaynağı seçmeniz olur.
Markaya değil modele bakılır. Ben de 12 yıllık EVGA 750 watt psu ile 4090 kullandım ee sizinki neden bozuldu acaba gibi saçma sapan bir kavgaya başlarız mesela. Ayrıca sırf strix diye o asus psulara verilen paralara çok yazık oluyor.

Markaya değil modele bakılır. Ben de 12 yıllık EVGA 750 watt psu ile 4090 kullandım ee sizinki neden bozuldu acaba gibi saçma sapan bir kavgaya başlarız mesela. Ayrıca sırf strix diye o asus psulara verilen paralara çok yazık oluyor.
Ben burada kavga çıkaracak bir konu görmüyorum. Sadece deneyimlerimizi paylaşıyoruz.
12 yıl gibi uzun bir zaman aralığı içinde sorun çıkarmış cihazlardan bahsediyorum. Bu durum o cihazların kötü oldukları anlamına gelmiyor.
8 yıl sorunsuz kullanılmış bir Evga kötü değildir bence. Ama 2. senesinde ölen Sharkoon ve 3. senesinde ölen High Power iyhi değildir.
Elektronik bileşenlerin bir ömrü var, dayanabilecekleri yük, gerilim, direnç ve buna ne kadar uzun süre maruz kaldıkları da ömürlerini etkiliyor.
FSP ucuz bir güç kaynağı değildi. Evga hiç ucuz değildi. Zamanında High Power GD ve Sharkoon Silent Storm güç kaynakları da ucuz değildi. Asus güç kaynağına verilen paralara yazık oluyor demişsiniz ama Evga için ödediğiniz para muhtemelen Asus güç kaynağına verilene denktir.
Sanayi alanında, elektrik dağıtımı sorunları olan ve dalgalı akımın ülkemizde ne kadar kötü olduğu da bir gerçek.
Ben de tavsiyemde markaya bakmadım, marka tavsiye etmedim zaten. CWT üretimi, CWT'nin rüştünü ispat etmiş platformlarını tavsiye ettim. CWT üretimi güç kaynağı satan en az on marka sayabiliriz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,490
Üyeler
203,854
Son üye
Mehmet Emin Uzundağ
Geri