🔥İndirim Mera 10 Kg Tahılsız Somonlu Kedi Maması (4.950 TL)

Carlo

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,341
  • Beğen
Reaksiyonlar: ANYA
10 Kg Pro Plan Sterilised Somonlu Kedi Maması 3-4 bin TL civarı. Bu markayı ilk kez duydum ve daha pahalı olmasına şaşırdım.

10 Kg Pro Plan Sterilised Somonlu Kedi Maması 3-4 bin TL civarı. Bu markayı ilk kez duydum ve daha pahalı olmasına şaşırdım.

Bu tahılsız bir mama. Sindirim sorunları sebebiyle tahılsız mama kullanmak zorunda olanlar alabilir. Ben Nisan 2025'ten beri bu mamayı kullanıyorum. Premium segmenttir.

Aynı sebepten dolayı bende bu markayı kullanıyordum. Sizin markanız daha fiyat performans gibi denemek gerek.

Zaten Hill's'in bu mamaları daimi kullanım için değil. Her kedi de severek yemez. Bizimki yemediği için veterinere iade ettik. Tahılsız mama denememi veterinerin yönlendirdiği evcil hayvan ürünleri satan bir dükkan tavsiye etmişti. O zamana kadar tahıllı / tahılsız mama ayrımını da bilmiyordum.

Zaten Hill's'in bu mamaları daimi kullanım için değil. Her kedi de severek yemez. Bizimki yemediği için veterinere iade ettik. Tahılsız mama denememi veterinerin yönlendirdiği evcil hayvan ürünleri satan bir dükkan tavsiye etmişti. O zamana kadar tahıllı / tahılsız mama ayrımını da bilmiyordum.

bu marka nasıl almayı düşünüyorum

Mama iyi ama eski kullandığınız mamayla gün gün arttırarak karışık verin ve 1 haftanın sonunda tamamen yeni mamaya geçin.

Örneğin bugün %15'i eski mama %80'i yeni mama, yarın %25'i eski mama %75'i yeni mama gibi. Bir de tavsiyem direkt 7 kg mama almayın. Önce 2 kg'lık paket alın. Kedinizin sindirim sistemi olumlu tepki verirse sürekli geçiş yaparsınız.

• Muhteşem

Brit Care tavsiye edebilirim. İçeriği başarılı. Kedilerim uzun zamandır bunu kullanıyor. Herhangi bir sıkıntı yaşamadılar hiç. Severek de tüketiyorlar. İki kedim de kullanıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Brit Care tavsiye edebilirim. İçeriği başarılı. Kedilerim uzun zamandır bunu kullanıyor. Herhangi bir sıkıntı yaşamadılar hiç. Severek de tüketiyorlar. İki kedim de kullanıyor
Amazon üzerinden bakınız mamaya. Orada piyasaya göre daha uygun oluyor

• Muhteşem
konudan biraz bağımsız ayrı konu açmak istemedim isteyen açabilir, qumpara pro plan mamaya 2000tl 800 opet puan iade veriyor, 2 kez katılma hakkı var 2 katınıda sayıyor 4 e 1.6 olmuş oluyor, amazonda 14kg pro planlar genellikle 5 bin üstü oluyor arada verilen 500tl kupon + banka bonuslarıyla kombolanırsa 200-230tl geliyor kilosu düzenli olarak 2-3 ayda bir yapıyorlar son 3 4 pakettir böyle alıyorum baya tasarufflu olmuş oluyor ihtiyacı olan bakabilir.

pro plan iyi bir mama değil, ben britcare'den hill's geçtim, britcare'de kusma yapıyordu, en sorunsuzu hill's.

pro plan iyi bir mama değil, ben britcare'den hill's geçtim, britcare'de kusma yapıyordu, en sorunsuzu hill's.

Kediden kediye fark eder. Ben işyerindeki kedilere Pro Plan somonlu kısırlaştırılmış mama veriyorum. İkisinde de sindirim sorununa neden olmadı. Evde baktığım kediye Pro Plan ya da premium segment bile olsa tahıllı herhangi bir mama verirsem ishal oluyor. Yani tamamen hayvanın bünyesiyle ilgili bir durum.

Kediden kediye fark eder. Ben işyerindeki kedilere Pro Plan somonlu kısırlaştırılmış mama veriyorum. İkisinde de sindirim sorununa neden olmadı. Evde baktığım kediye Pro Plan ya da premium segment bile olsa tahıllı herhangi bir mama verirsem ishal oluyor. Yani tamamen hayvanın bünyesiyle ilgili bir durum.
sokak kedisi ikisi de :D yemedikleri şey yok, pro planı severek yiyorlar ama kusuyorlar, her ikisi de. zaten birkaç sene önceki o rezil rüsva olaydan sonra elimi bile sürmedim.

Geri