Carlo
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 5,341
5500 TL'den bu fiyata indi. Zaten kullananlar ve denemek isteyenler ilgilenebilir. Mama, kısır kediler için de uygundur.
10 Kg Pro Plan Sterilised Somonlu Kedi Maması 3-4 bin TL civarı. Bu markayı ilk kez duydum ve daha pahalı olmasına şaşırdım.
Bu tahılsız bir mama. Sindirim sorunları sebebiyle tahılsız mama kullanmak zorunda olanlar alabilir. Ben Nisan 2025'ten beri bu mamayı kullanıyorum. Premium segmenttir.
Aynı sebepten dolayı bende bu markayı kullanıyordum. Sizin markanız daha fiyat performans gibi denemek gerek.
Zaten Hill's'in bu mamaları daimi kullanım için değil. Her kedi de severek yemez. Bizimki yemediği için veterinere iade ettik. Tahılsız mama denememi veterinerin yönlendirdiği evcil hayvan ürünleri satan bir dükkan tavsiye etmişti. O zamana kadar tahıllı / tahılsız mama ayrımını da bilmiyordum.
![]()
Brit Care Hipoalerjenik Kilo Kontrolü Ördekli ve Hindili T
En ucuz Brit Care Hipoalerjenik Kilo Kontrolü Ördekli ve Hindili Tahılsız Kısırlaştırılmış Kedi Maması 7kg anında kargoyla hemen kapınızda!www.petlebi.com
bu marka nasıl almayı düşünüyorum
Brit Care tavsiye edebilirim. İçeriği başarılı. Kedilerim uzun zamandır bunu kullanıyor. Herhangi bir sıkıntı yaşamadılar hiç. Severek de tüketiyorlar. İki kedim de kullanıyor![]()
Brit Care Hipoalerjenik Kilo Kontrolü Ördekli ve Hindili T
En ucuz Brit Care Hipoalerjenik Kilo Kontrolü Ördekli ve Hindili Tahılsız Kısırlaştırılmış Kedi Maması 7kg anında kargoyla hemen kapınızda!www.petlebi.com
bu marka nasıl almayı düşünüyorum
Amazon üzerinden bakınız mamaya. Orada piyasaya göre daha uygun oluyorBrit Care tavsiye edebilirim. İçeriği başarılı. Kedilerim uzun zamandır bunu kullanıyor. Herhangi bir sıkıntı yaşamadılar hiç. Severek de tüketiyorlar. İki kedim de kullanıyor
pro plan iyi bir mama değil, ben britcare'den hill's geçtim, britcare'de kusma yapıyordu, en sorunsuzu hill's.
sokak kedisi ikisi deKediden kediye fark eder. Ben işyerindeki kedilere Pro Plan somonlu kısırlaştırılmış mama veriyorum. İkisinde de sindirim sorununa neden olmadı. Evde baktığım kediye Pro Plan ya da premium segment bile olsa tahıllı herhangi bir mama verirsem ishal oluyor. Yani tamamen hayvanın bünyesiyle ilgili bir durum.
somonu ben yiyemiyorum birde kedi mi yicek5500 TL'den bu fiyata indi. Zaten kullananlar ve denemek isteyenler ilgilenebilir. Mama, kısır kediler için de uygundur.