link varmı knk
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
gördüm de kötü gözüküyor ondan
Ben https://www.motomax.com.tr/alpinestars-wr-x-goretex-korumali-motosiklet-eldiveni-siyah bunu aldım dostum. Yapay zekaya yaşadığın şehri ve kısa mı uzun mu yol gittiğini filan yazıp eşleştirt.Kışlık eldiven önerebilcek var mı yoksa knox zero mk4 alacağım
Hacı moderatörlere mesaj atsana Teknoloji dışı paylaşım yapanları banlasınlar.sen komikmisin burasi teknoloji sayfası motorcu değil boş yapmışsın
kusura bakma kanka kafa L ceket XXL iri biri misin olctun mu yani ben kaski m beden aldım da senin normala göre kafan mı büyük yoksa normal insan kafası m mi alıyor250NK / SR düşünüyorum başlangıç paketi oluşturdum. Param yok keşke olsa da alsam
Alıntıyı görüntüle
kanka bedenleri salladım ölçmedim kendimi bilekusura bakma kanka kafa L ceket XXL iri biri misin olctun mu yani ben kaski m beden aldım da senin normala göre kafan mı büyük yoksa normal insan kafası m mi alıyor
eyvallah kankam sağ olasin tek çekim demiş konu sahibi ama iki taksit 0 faiz alinabiliyor bilginizkanka bedenleri salladım ölçmedim kendimi bileürünleri öylesine seçtim almayacağım için rastgele beden attım. 1.88 103kgyim xxl mont olur da kask bilmiyorum kafayı ölçmek lazım.
eyvallah kankam sağ olasin tek çekim demiş konu sahibi ama iki taksit 0 faiz alinabiliyor bilginiz
dostum eski kaskım nexx y100'dü. 62 cm civarında xl geliyor. Scorpion modelleri de nexx tarzı kafa yapısına uygun ürünler üretiyormuş. Yapay zeka öyle söyledi. O sebeptir xl aldım. Normal kafa boyutu nedir ?senin aldığın kaski bende aldım normal kafam var m beden aldım umarım olur