Çözüldü✓ Yardım Psu Markası Öğrenemiyorum

rk0101

80+
Reaksiyon skoru
0
merhaba bilgisayarımı 2 yıl önce almıştım avf marka bir kasa (eski sahibine ulaşamıyorum), Psu da ilginç bir şekilde hiçbir etiket marka ve logo yok içini açıp baktım yine yoktu fakat bazı fotoğraflar çektim, bu fotoğraflardan hangi marka veya kaç wat olduğu anlaşılır mı ? 1660super ekran kartı alacağım fakat sıkıntı yaşamak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim. ( 6+2pin girişi var psuda)

Ekler

• psu 6.webp
    psu 6.webp
    211.1 KB · Hit: 44
merhaba bilgisayarımı 2 yıl önce almıştım avf marka bir kasa (eski sahibine ulaşamıyorum), Psu da ilginç bir şekilde hiçbir etiket marka ve logo yok içini açıp baktım yine yoktu fakat bazı fotoğraflar çektim, bu fotoğraflardan hangi marka veya kaç wat olduğu anlaşılır mı ? 1660super ekran kartı alacağım fakat sıkıntı yaşamak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim. ( 6+2pin girişi var psuda)
kasayla beraber bundle olarak gelmiş olabilir, markasız koyup geçebiliyorlar kasayla beraber.

bu ne çamurdan mı çıkardın
ilk defa açtım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çünkü markası yok
sıkıntı çıkarır mı peki kaç watt olduğu öğrenilemez mi

kasayla beraber bundle olarak gelmiş olabilir, markasız koyup geçebiliyorlar kasayla beraber.
sorun çıkarır mı hocam sence 1660superde

İçinden belli olmaz. Platform 402PS diye girilmiş ama hangi üreticidir Allah bilir. İçi berbat.

ilk defa açtım

sıkıntı çıkarır mı peki kaç watt olduğu öğrenilemez mi

sorun çıkarır mı hocam sence 1660superde
yani pek bir şey beklememek gerek, değiştirme şansın varsa temiz bir model alınabilir.

hocam peki ekran kartına bi zarar verir mi yoksa sadece yük altında kapanır mı kaldırmazsa
Hocam o kadar hakim değilim psulara, şöyle olur böyle olur diyemem sana.

hocam peki ekran kartına bi zarar verir mi yoksa sadece yük altında kapanır mı kaldırmazsa
Yetmediğinden kapanacağını sanmam. Kapanırsa aşırı voltaj düşümünden kapanır veya en kötüsü yanar. 6+2 olduğuna göre minimum 350W üstüdür muhtemelen.

Yetmediğinden kapanacağını sanmam. Kapanırsa aşırı voltaj düşümünden kapanır veya en kötüsü yanar. 6+2 olduğuna göre minimum 350W üstüdür muhtemelen.
hocam bu değerleri chat gptye sordum x2 olarak tahmini 400w olduğunu söyledi ama güvenemiyorum yapacak bir şey yok mecburen bir psu alacağım sanırım

Ekler

• 1790106581453.webp
    1790106581453.webp
    64.8 KB · Hit: 16
Sistemin şuanki bileşenleri ne?

Bana casperın'ın bir psusunu hatırlattı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,268
Üyeler
203,767
Son üye
Prosky2014
Geri