Monitör Önerir Misiniz

Reaksiyon skoru
70
Bütçem 10k civarında. Bu fiyata bulabildiğim en iyi seçenekler arasında Xiaomi G27Qi ve AOC Q27G42ZE modelleri var. Yapay zekalara danıştığımda ağırlıklı olarak Xiaomi'yi önerdi ancak hâlâ kararsızım. Bir de fiyatı ucuz geldiği için Xiaomi'nin 34 inçlik modelini (G34WQi) 10.999 TL'ye fırsat indiriminde gördüm, açıkçası şu an bana en mantıklısı o gibi geliyor. Çok fazla rekabetçi oyun oynamıyorum, çok nadir hikayeli oyunlara giriyorum. Önceliğim günlük kullanım ve rahatlık. Bu bütçede daha iyi önerileriniz varsa açığım

34 inç çok büyük gelebilir hocam ilk olarak boyutta karar kılın

27 inc monitorler sana hayli hayli buyuk gelicektir daha once o boyutu gormemis olmalisinki 34 ince ziplamak istiyorsun ;D aoc genel olarak dusuk butce monitorleri uretiyor o yuzden xiomi ile arasinda devasa marka farki olmayacaktir. benin tercihim aoc olurdu

34 inç çok büyük gelebilir hocam ilk olarak boyutta karar kılın
bi kaç kez 49 inch kullanma fırsatım olmuştu ama onlar cok pahalı bende büyük ekranlar 25 30k dır diye hiç bakmadım ama bu 34 inch ucuz olduğu için bi aklım karışmadı değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

27 inc monitorler sana hayli hayli buyuk gelicektir daha once o boyutu gormemis olmalisinki 34 ince ziplamak istiyorsun ;D aoc genel olarak dusuk butce monitorleri uretiyor o yuzden xiomi ile arasinda devasa marka farki olmayacaktir. benin tercihim aoc olurdu
34 inchle 27 arasında kalma sebebim 34 va panel diyor 27 IPS panel suanki kullandığım tn panel olması lazım hangisine geçersem çağ atlamış gibi olucam zatende sadece paneller biraz aklımı karıştırdı

bi kaç kez 49 inch kullanma fırsatım olmuştu ama onlar cok pahalı bende büyük ekranlar 25 30k dır diye hiç bakmadım ama bu 34 inch ucuz olduğu için bi aklım karışmadı değil

34 inchle 27 arasında kalma sebebim 34 va panel diyor 27 IPS panel suanki kullandığım tn panel olması lazım hangisine geçersem çağ atlamış gibi olucam zatende sadece paneller biraz aklımı karıştırdı
gecikme anlaminda tn panele gore cag atlamazsin gerilersin ama keskinlik ve renk kalitesinde 27 inc ips daha iyi olacaktir. ayrica kendim 20 inc den 34 ince kadar monitor kullandigim icin 27 tavsiye ettim ekranda fare imlecini kaybetmeye basliyorsun bir sure sonra.

34 inç çok büyük olmaz mı ya hocam 27 idealdir

gecikme anlaminda tn panele gore cag atlamazsin gerilersin ama keskinlik ve renk kalitesinde 27 inc ips daha iyi olacaktir. ayrica kendim 20 inc den 34 ince kadar monitor kullandigim icin 27 tavsiye ettim ekranda fare imlecini kaybetmeye basliyorsun bir sure sonra.
gönlümden geçen 34 gibi çünkü hem edit hemde trading için çok daha rahat olur gibime geliyor

34 inç çok büyük olmaz mı ya hocam 27 idealdir
büyük olduğu için zaten 34 istiyordum hemde fiyatı yakın

gönlümden geçen 34 gibi çünkü hem edit hemde trading için çok daha rahat olur gibime geliyor

büyük olduğu için zaten 34 istiyordum hemde fiyatı yakın
tercih meseles hocam xiaomi monitörleri de hiç görmedim hayırlı olur alırsanız inşallah

Sizin gönlünüz 34 e kaymış bile hocam şimdiden hayırlı olsun :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,289
Üyeler
203,778
Son üye
Mağara Adamı
Geri