Bilgisayar Programcılığı İçin Laptop Önerisi

NVIDIA ya da AMD Radeon, ne olursa yeter sana. NVIDIA'nın farklı modelleri var. Modellere göre kıyaslama yapılabilir. Her iki markanın da birbirine eş değer ekran kartları mevcut.
yani tam bilmiyorum ama min 3050 3060 gibi işimi görür
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam içinde igpu işlemci ile birleşik birim kartı var birebir ekran kartı görevinde değil ama ekran kartı yani işinizi görür isterseniz inceleme videolarına internetten bakabilirsiniz
teşekkürler hocam

Tamam. İstediğini al, öneri falan yapmadım. Yarın bir gün ağlayarak ''bunu aldım kötü çıktı, başka önerin örnek olarak 20-25k bütçe olarak şunu önerin'' yazma ama. Yazarsan hoş olmaz, tekrar çelişkili gidersin yavrucuğum. Daha yazdığından bir haber, örnek kelimesinin anlamını bilmeyecek kadar cahil kalmış bir nesil geliyor, tebrikler. İyi forumlar dilerim, daha da uzatmaya gerek yok.
Yürüyen ragebaitsin git köşede ağla

Yürüyen ragebaitsin git köşede ağla
Bir şey yazmadığım halde hala saldırmaya çalışıyorsun. Bu yazdığınla yaşın belli. Konuşmaya değmezsin, iyi forum- pardon iyi kudurmalar. Daha ragebait ne demek onu bile bilmiyorsun yazık.

30 kişiden 22'si evet. Geriye kalan 8'i oyun oynadığından oyuncu laptopu kullanıyor. MacBook kullananlara sorduğumda, hepsi de öneriyor. Bir problem yaşadıklarını söylemiyorlar.
Sen konuyu anlamadın sanırım, Bilgisayar Programcılığı okuyacak birine notebook önerisi istiyor. Bu bölümde her şeyi giriş seviyesinde öğretiyorlar. Yani bu notebookta muhtemelen ağır yazılım veya grafik uygulamaları kullanılmayacak. Kimse Macbook kötü demiyor zaten. Arkadaşın kullanımına göre fazla ve pahalı olacak.

İkinci elde m1 macbook. İlla 0 zorunluysa bu fiyattaki laptoptan cok hayır gelmez.

Sen konuyu anlamadın sanırım, Bilgisayar Programcılığı okuyacak birine notebook önerisi istiyor. Bu bölümde her şeyi giriş seviyesinde öğretiyorlar. Yani bu notebookta muhtemelen ağır yazılım veya grafik uygulamaları kullanılmayacak. Kimse Macbook kötü demiyor zaten. Arkadaşın kullanımına göre fazla ve pahalı olacak.
Kral konu o değil zaten. Ortada dönen olay şu, arkadaş bana ''örnek olarak bu fiyat dedim net bir bütçem yok'' diyor. Net bir bütçesi yoksa haliyle alınabilecek en mantıklı seçenekleri değerlendiriyorum bende, kötü bir cihaz almasını istemeyiz. Fakat bunu diyen o değilmiş gibi, konudaki bir çok kişi bana laf söylüyor. Hiçbirinin de önceki yazılanları okumadığına kesin olarak eminim. Bana net bir bütçe söylese zaten ona uygun bir şey öneririm. Bir tek sen anlayışla yaklaştın, hepsi böyle gelse eyvallah, orta nokta bulunacak zaten.

Kral konu o değil zaten. Ortada dönen olay şu, arkadaş bana ''örnek olarak bu fiyat dedim net bir bütçem yok'' diyor. Net bir bütçesi yoksa haliyle alınabilecek en mantıklı seçenekleri değerlendiriyorum bende, kötü bir cihaz almasını istemeyiz. Fakat bunu diyen o değilmiş gibi, konudaki bir çok kişi bana laf söylüyor. Hiçbirinin de önceki yazılanları okumadığına kesin olarak eminim. Bana net bir bütçe söylese zaten ona uygun bir şey öneririm. Bir tek sen anlayışla yaklaştın, hepsi böyle gelse eyvallah, orta nokta bulunacak zaten.
En minimum öneriye 70klık macbook önermekde senin aklına yarışırdı babe

Geri